Michelle Rojas Flores stannar i BP
Vi känner igen en jublande Michelle Rojas Flores. Foto: Örjan Jacobsson

Michelle Rojas Flores stannar i BP

Share

Michelle Rojas Flores stannar i BP

BP-fostrade Michelle Rojas Flores var starkt bidragande till BPs serieseger i Division Ett, dessutom stod Rojas Flores för två mål i kvalet till Elitettan. Nu står det klart att vi ...

BP-fostrade Michelle Rojas Flores var starkt bidragande till BPs serieseger i Division Ett, dessutom stod Rojas Flores för två mål i kvalet till Elitettan. Nu står det klart att vi får njuta av den tekniske yttermittfältaren ännu mer på Grimsta.
– BP är hemma för mig som moderklubb, säger Rojas Flores till IFBP.se

Michelle Rojas Flores har, förutom en sväng i Elitettan med Bollstanäs 2016, tillbringat sin seniortid som spelare i BP. Säsongen 2017 inleddes med en del skadebekymmer men till hösten var Rojas Flores tillbaka i full kraft och stod för flera matchavgörande mål och passningar, som ledde fram till att BP säkrade seriesegern i Division Ett.
– Under 2018 vill jag bidra med så mycket som möjligt, fortsätta utvecklas och bidra till att vi vinner serien och sedan kvalet till Elitettan.

Sportchef Staffan Jacobsson noterar ytterligare en förlängning i truppen.
– Väldigt roligt att Michelle väljer att fortsätta med oss. Hon fik delar av våren och sommaren förstörd av skador men när hon var på planen var hon oerhört bra. Jag tror att vi kommer att få se Michelles bästa år under 2018.

Torsdag kväll väntar träningsmatch mot Älvsjö AIK hemma på Grimsta. Avspark 19.00. I den matchen kommer flera provspelare från F19 samt utifrån att synas.