PRESS

Presskontakt:
philip.kampe@bpfotboll.se

Ackreditering Elitettan och Ettan: 
philip.kampe@bpfotboll.se
Ackrediteringen skall innehåll: Namn, uppdragsgivare, foto Ja/Nej

Incheckning
När du kommer till Grimsta så checkar du in vid Mediadesken som finns bredvid Entré 1.

Pressrum (inte under renovering av läktaren)
Precis vid incheckningen finns vårt pressrum där du kan jobba innan matchen, i halvtid samt efter slutsignalen. I samma rum arrangeras en pressträff cirka 10-15 minuter efter slutsignalen.

Fika
I pressrummet bjuder vi på ett enklare fika, vi erbjuder inga måltider, utan endast blodsockerhöjande insatser, samt värmande dryck. Kom inte hungrig, men gärna småsugen.

För fotografer
Fotografer tar vägen genom spelargången för att komma ut på planen. Några bra hålltider att veta är: Sju minuter innan avspark ställer alla spelare upp i gången, då blir det trångt! Fem minuter innan avspark går inmarschen och de fotografer som inte är utomhus får snällt vänta tills inmarschen passerat genom tunneln.

Under matchens gång får ingen fotograf gå längs med långsidan till höger från spelargången, detta eftersom det är en kombinerad yta för assisterande domare samt uppvärmningsyta för båda lagens avbytare. Här är det väldigt trångt och risken är tyvärr stor att vi krockar med varandra. Ytan är markerad på bilden här bredvid.

På väg hem
Tack för besöket! Häng av dig din ackreditering och din fotoväst på ställningen vid mediadesken, passa på att nyttja vår toalett, det är en lång resa hem, så ses vi snart igen på Grimsta IP.

För skrivande (inte under renovering av läktaren)
När det är dags för match så tar skrivande media trappan, eller hissen, till våning tre, där utgång till pressläktaren finns. Vi har sittplatser för cirka 40 personer, både inomhus och utomhus.

FÖLJ BP I SOCIALA MEDIER

BP har stor aktivitet i sociala medier och har flera konton på plattformarna Facebook, Twitter och Instagram. Följ oss gärna.

Instagram: @bpfotboll
Vårt huvudkonto där information om hela föreningens arbete samlas

@bpdam
Följ vårt damlag från insidan

Twitter:
@bpfotboll

Facebook:
Facebook.com/brommapojkarna

FB-grupper:
Vi har en grupp på Facebook som är för internkommunikation mellan våra ungdomsledare.

BP-ledare

Vi har även en grupp för hela BP-familjen, med namnet BP-familjen.