PARTNERS

HUVUDPARTNERS

Som partner till BP bygger vi tillsammans jämställdhet och integrationsarbetet starkare. Ni har möjlighet att fylla ert varumärke med positiva associationer och ansvar. BP är också Europas största fotbollsförening och med det kommer en exponering nationellt. BP spelar varje år 10 000 matcher och av 3,2 % av alla matcher som spelas i Sverige finns ett BP-lag på plan.

BP har fattat ett strategiskt beslut om att agera som en ansvarstagande samhällsaktör och bedriver förutom fotbollsverksamheten även ett omfattande CSR-arbete, som går under namnet Mötesplats Västerort, www.motesplatsvasterort.se 

Vill ni vara med att stötta BP och samtidigt ta ett samhällsansvar läs mer om våra olika partneralternativ här. 

BPs roll i samhället

Ett av BPs långsiktiga mål är att, med fotbollen som bas, vara en motor för integration och jämställdhet och därmed bidra till en positiv samhällsutveckling. Som Europas största fotbollsförening har vi ett ansvar och samtidigt stora möjligheter att leda utvecklingen och inspirera andra. Mötesplats Västerort med bas på Grimsta är en av våra plattformar för att bidra till jämställdhet, integration, förbättrad hälsa och att motverka olika typer av utanförskap. Sedan 2017 arbetar föreningen medvetet och strategiskt med jämställdhetsfrågor genom hela verksamheten, ett arbete som vilar på tre ben; utbildning i normer och jämställdhet, jämställd resursfördelning samt påverkan på omvärlden. 

JAN ÅKERLUND

Kommersiell Chef
073-390 19 00
Epost

OFFICIELL PARTNER

LIGA PARTNER

PARTNER MÖTESPLATS VÄSTERORT

KLUBBPARTNERS

1942 KLUBBEN