HERR: Inför BP – Östersunds FK
Laget firar efter mål mot Landskrona BoIS. FOTO: Henke Råssmo

Imorgon, måndag 26 februari, spelar BP den andra omgången av Svenska Cupen. Östersunds FK som förlorade sin första match mot BK Häcken gästar Grimsta IP. Avspark kl. 18.30. Läg ...

Läget i BP

BP vann den första tävlingsmatchen för säsongen då Landskrona BoIS besegrades med tre mål mot noll. Laget tog ledningen efter ett läckert avslut signerat Kevin Ackermann. Tidigt i den andra halvleken skulle öppningsmålskytten bäras ut på bår, mittfältaren är som följd av skadan inte uttagningsbar imorgon.

De två övriga målen kom från André Calisir och Eric Björkander på fasta situationer. BP var sett över 90 minuter det bättre laget, men Landskrona BoIS kunnat lämna Grimsta IP med att ha gjort mål.

Nu väntar Östersunds FK som föll med 2-0 mot BK Häcken. Läs om morgondagens motståndare här:

BP toppar gruppen på målskillnad före BK Häcken som parallellt med BP:s match möter Landskrona BoIS. De två allsvenska lagen möts sedan i den sista av tre gruppspelsmatcher.

De spelare som missar matchen mot Östersunds FK till följd av skador Liam Jordan, Liam Tahwildaran, Gustav Sandberg Magnusson, Alfons Lohake, Mario Butros och Kevin Ackermann. I övrigt är det mindre känningar eller sjukdomar som eventuellt sätter stopp.

Matchen sänds på TV4 Play. Stötta BP genom att köpa ett abonnemang här.