Välkommen till BP, Stina Jansson
Foto: Peter Appelquist

Välkommen till BP, Stina Jansson

Share

Välkommen till BP, Stina Jansson

BP förstärker marknadssidan med Stina Jansson som kliver in i rollen som säljare från den 13 november. Utöver erfarenhet som säljare har Jansson även bakgrund som fotbollsspelare i ...

BP förstärker marknadssidan med Stina Jansson som kliver in i rollen som säljare från den 13 november. Utöver erfarenhet som säljare har Jansson även bakgrund som fotbollsspelare i både hemstaden Hudiksvall och FC Djursholm.
– Jag får arbeta med något genuint och något jag själv gillar. Arbetet BP gör är något jag själv älskar och något jag vill bidra till att lyfta, säger Stina Jansson till IFBP.se

Stefan Bärlin är Marknadsansvarig i BP och är nöjd med att få in ytterligare säljkraft i organsationen som spänner över Knatteskolan, föreningens sociala projekt, ungdomslagen och den elitsatsning som finns i dam- och herrtrupperna.
– Rekryteringen av Stina innebär att vi får möjlighet att träffa fler aktörer inom näringslivet men framförallt säkerställer vi också att vi hinner med att utveckla samarbeten med befintliga partners.
– Stinas bakgrund som fotbollsspelare och att hon brinner för våra samhällsstödjande aktiviteter i kombination med en härlig energi gör henne till en bra ambassadör för BP.

Stina Jansson har spelat fotboll på seniornivå i hemstaden Hudiksvall och har de senaste åren jobbat i bilbranschen. Anställningen är på heltid och inleds måndag 13 november. Välkommen till BP, Stina Jansson!