Välkommen till BP, Jesper Löfgren!

Välkommen till BP, Jesper Löfgren!

Share

Välkommen till BP, Jesper Löfgren!

Vi stärker upp herrlagets försvar med att låna in Jesper Löfgren från Djurgårdens IF under hösten.– Vi får in en rutinerad försvarare som kommer att göra stor nytta för oss under ...

Vi stärker upp herrlagets försvar med att låna in Jesper Löfgren från Djurgårdens IF under hösten.
– Vi får in en rutinerad försvarare som kommer att göra stor nytta för oss under hösten. Jesper är i en bra ålder och har visat att han kan prestera på hög allsvensk nivå, säger Philip Berglund, sportchef i BP. 

Seniorkarriären inleddes i Nybro IF och dessförinnan spelade Löfgren ungdomsfotboll i Halltorps IK och Kalmar FF. Som 18-åring tog han klivet till Oskarshamns AIK i Ettan Södra där det blev två säsonger innan han spelade en säsong med FK Karlskrona i samma serie. Därefter togs ett steg uppåt då han värvades till Mjällby AIF. I januari 2019 värvades han till norska SK Brann. I Brann blev det mindre speltid och han lånades tillbaka till Mjällby AIF i perioder. Inför säsongen 2021 värvades Löfgren till Djurgårdens IF och har under de tre senaste säsongerna noterats för 62 allsvenska matcher, sju cupmatcher samt tio matcher i kval, gruppspel och slutspel i Europa Conference League. 

Välkommen till BP!