P19: inför BP – Assyriska

P19: inför BP – Assyriska

Share

P19: inför BP – Assyriska

Långfredag och fotbollsmatiné på Grimsta när P19 tar emot Assyriska. BP kommer stärkta av en seger nere i Norrköping och tycks framåtlutade i aktionen. Erik Rydén om varför. ...

Långfredag och fotbollsmatiné på Grimsta när P19 tar emot Assyriska. BP kommer stärkta av en seger nere i Norrköping och tycks framåtlutade i aktionen.

Erik Rydén om varför.

Träningsveckan , skruvar ni på andra saker nu när säsongen är igång till skillnad mot försäsongsträning?

Den största skillnaden är nog att flera spelare har haft ett intensivt matchande med spel i U21 serien parallellt, så vi har fått ta ännu mer hänsyn till belastning och därför specificera träningen lite mer för varje individ. En fördel som vi har med den större U-trupp som vi har idag.

Skön seger senast i Norrköping, några bra verktyg att ta med från den matchen?

Vi hamnar precis som i premiären mot Sundsvall i ett tidigt underläge som vi hämtar ikapp. Vi har alltsomoftast blivit bättre och bättre under matchens gång, vilket är starkt av spelarna och tyder på fin karaktär. Men imorgon vill vi trycka på gasen från start. 

Match mot Assyriska i solen på Grimsta, hur väl känner ni till det motståndet och vad är nycklarna för att lyckas med prestationen?

Assyriska har alltid varit ett lag som är svåra att möta, de har gjort det bra i sina tre inledande matcher men haft lite otur med resultaten. Vi måste vara ödmjuka och redo att stämpla in och göra jobbet om vi ska få fira påsk med tre poäng.

P19 juniorallsvenskan 

BP-Assyriska

Fredag 19/4 13:00

Grimsta IP