Inbjudan till medlemsmöte tisdag 16 oktober 18.00

Inbjudan till medlemsmöte tisdag 16 oktober 18.00

Share

Inbjudan till medlemsmöte tisdag 16 oktober 18.00

IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte tisdagen den 16 oktober kl 19.00, på plan 3 i nya huvudläktaren (ingång från parken), Gulddragargränd 60, Vällingby. Under samlingsn ...

IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte tisdagen den 16 oktober kl 19.00, på plan 3 i nya huvudläktaren (ingång från parken), Gulddragargränd 60, Vällingby.

Under samlingsnamnet BP 2.0 har föreningen under de senaste åren drivit en förändringsprocess som syftar till att stärka en redan stark position på många områden och att lyfta hela föreningen till nästa nivå. Tydliga strategiska mål har slagits fast, breddverksamheten för ungdomar växer, akademin står stark, flera samhällsstödjande aktiviteter har initierats, ett ökat intresse från partners har noterats och Grimsta har utvecklats till Mötesplats Västerort. På representationsnivå står såväl dam- som herrlag inför en spännande höstavslutning.

På årsmötet varje år, samt i föreningens olika mediekanaler, informeras löpande om föreningens utveckling. I oktober 2017 tog styrelsen initiativ till ett icke-beslutande medlemsmöte även på hösten (”i halvtid”), i syfte att öka transparens och medlemsdemokrati. Det blev ett mycket uppskattat initiativ, och på det ordinarie årsmötet i februari 2018 var det en enhällig uppfattning att ett medlemsmöte på hösten (ett rent informations- och diskussionsmöte) bör upprepas och bli ett årligt återkommande initiativ. Härav denna inbjudan.

Dagordning:

  1. Ordförandens inledning
  2. BPs Museum – invigning
  3. BPs roll i samhället
  4. Medlemskap & Stadgar
  5. Uppföljning Herr
  6. Dam och Herr – inför höstavslutningen
  7. Medlemmarnas frågor

Innan mötet, från kl. 18.00 bjuder föreningen på enklare förtäring och dricka. Då finns också möjlighet att ta del av vårt för året nya ”BPs Museum” på plan 3.

Anmälan till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdagen den 9 oktober. Vänligen meddela då om du kommer till den enklare förtäringen, och föranmäl om du har någon fråga under punkt 7, ”Medlemmarnas frågor”.

VÄLKOMMEN!

IF BROMMAPOJKARNA

Styrelsen