HERR: Träningsmatch mot Hammarby 7 september

HERR: Träningsmatch mot Hammarby 7 september

Share

HERR: Träningsmatch mot Hammarby 7 september

Det är uppehåll i Allsvenskan den här helgen, EM-kval väntar. För att hålla uppe tempot spelas en träningsmatch mot Hammarby IF torsdag 7 september 12:00. Matchen spelas på Grimst ...

Det är uppehåll i Allsvenskan den här helgen, EM-kval väntar. För att hålla uppe tempot spelas en träningsmatch mot Hammarby IF torsdag 7 september 12:00. Matchen spelas på Grimsta och sänds av Sportbladet.

Läget i BP
Förlusten mot Varberg var bitter då vi hade ledningen vid två tillfällen men inte lyckades få med några poäng hem till Grimsta. I matchen fick vi se debut för Jesper Löfgren medan vi får vänta på de första minuterna för Leonard Zuta och Alex Timossi Andersson, kanske är det minuter som väntar redan under torsdagens träningsmatch.

Läget i motståndet
Hammarby kommer rejält stärkta från derbyseger mot AIK med 4-2 på hemmaplan. Säsongen har till viss del varit en besvikelse för Hammarby som är en bit ifrån toppen av tabellen, samtidigt som de kan blicka fram emot säsongen 2024 med spel i Allsvenskan även då.

Avspark redan 12:00 imorgon torsdag. Har du inte möjlighet att vara på plats så sänds matchen av Sportbladet. Klicka här för att komma till sändningen.