HERR: Inför BK Häcken – BP
Alexander Jensen. FOTO: Erik Bjernulf

HERR: Inför BK Häcken – BP

Share

HERR: Inför BK Häcken – BP

Med sex inspelade poäng på två matcher toppar BP gruppen inför den sista omgången. För BP räcker det med oavgjort mot BK Häcken för att sluta som gruppsegrare. Avspark kl. 15:15 p ...

Med sex inspelade poäng på två matcher toppar BP gruppen inför den sista omgången. För BP räcker det med oavgjort mot BK Häcken för att sluta som gruppsegrare. Avspark kl. 15:15 på Bravida Arena.

Läget i BP

BP har inlett tävlingssäsongen 2024 starkt. I de två gruppspelsmatcherna har laget både vunnit och hållit nollan. Senast besegrades Östersunds FK med ett mål mot noll, målskytt Eric Björkander.

Parallellt med att BP tog tre nya poäng föll BK Häcken mot Landskrona BoIS med 2-3. Det gör att det för BP räcker med en poäng från Bravida Arena. Läs mer om motståndet här:

http://bpfotboll.se/forening/motstandarkollen-bk-hacken/ 

BP har under veckan varit aktiva på transfermarknaden och gjort två nyförvärv, Lucas Bergström och Daleho Irandust. BP arbetar för att få båda spelklara till matchen mot BK Häcken. Den sistnämnde slog igenom i det gulsvarta laget och kan i sin BP-debut ställas mot sin gamla arbetsgivare.
–Mitt drömscenario är att avgöra matchen. Det viktigaste för mig är att få spela och förhoppningsvis bidra till laget. Får jag avgöra hade det varit hur skönt som helst, säger Daleho Irandust själv. 

Precis som föregående match saknas Liam Jordan, Liam Tahwildaran, Gustav Sandberg Magnusson, Alfons Lohake, Mario Butros och Kevin Ackermann till följd av skador. Utöver det kan mindre känningar eller lättare sjukdom hålla någon borta.

Avspark kl. 15.15 på Bravida Arena. Köp din biljett här: https://bkhacken.se/sida/matchbiljetter Matchen sänds på TV4 Play. Stötta BP genom att köpa ett abonnemang här.