F19: Inför BP – Umeå IK

F19: Inför BP – Umeå IK

Share

F19: Inför BP – Umeå IK

Söndagen bjuder på en tidig match på Grimsta när BPs F19-lag tar emot Umeå IK. För fortsättningen av hösten vore det fint med en trepoängare mot svårt mostånd. Text: Tore Kleis ...

Söndagen bjuder på en tidig match på Grimsta när BPs F19-lag tar emot Umeå IK. För fortsättningen av hösten vore det fint med en trepoängare mot svårt mostånd.

Text: Tore Kleist
Foto: Ronny Gutebrand
(På bilden: Gabriella Potamitis)

Även om det huvudsakliga målet med akademiverksamheten är att utveckla spelarna individuellt och förbereda dem för seniorspel vill förstås alla även nå bra resultat i matcherna. Höstserien i F19 Svenska Spel har för BP resulterat i en seger och två uddamålsförluster, vilket gör att man behöver poäng för att inte tappa kontakten med toppkvartetten. Det blir garanterat svårt motstånd på söndagen, gästerna från Umeå är regerande F19-mästare och leder höstserien efter tre storsegrar.

Det är avspark på Grimsta redan klockan 12 och det ser ut att bli fortsatt sommarväder. Kom gärna och se några av Sveriges bästa juniorspelare! Matchen streamas även via BP TV/Fotboll Play.

Svenska spel F19 Höstserie A, omgång 4
BP – Umeå IK
Söndag 10 september kl 12.00
Grimsta IP, Gulddragargränd, Vällingby