Påminnelse – Medlemsmöte 11 oktober 19.00
Foto: Erik Bjernulf

Påminnelse – Medlemsmöte 11 oktober 19.00

Share

Påminnelse – Medlemsmöte 11 oktober 19.00

Påminnelse - IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte onsdagen den 11 oktober kl 19.00 i klubbhuset på Grimsta IP, Gulddragargränd 60, Vällingby. Under samlingsnamnet BP 2 ...

Påminnelse – IF Brommapojkarna bjuder in till medlemsmöte onsdagen den 11 oktober kl 19.00 i klubbhuset på Grimsta IP, Gulddragargränd 60, Vällingby.

Under samlingsnamnet BP 2.0 har föreningen under de senaste åren drivit en förändringsprocess som syftar till att stärka en redan stark position på många områden och att lyfta hela föreningen till nästa nivå. Tydliga strategiska mål har slagits fast, breddverksamheten för ungdomar växer, flera samhällsstödjande aktiviteter har initierats, ett ökat intresse från partners har noterats och Grimsta har utvecklats till Mötesplats Västerort. På representationsnivå har såväl dam- som herrlag chans till serieavancemang inför 2018.

En fråga som uppkommit under de senaste veckorna är frågan om föreningens namn, som aktualiserades efter stort genomslag medialt. Frågan kommer därför att lyftas i punkt 6 på dagordningen under mötet för att ta in medlemmarnas åsikter och tankar.

På årsmötet varje år, samt i föreningens olika mediekanaler, informeras löpande om föreningens utveckling, där styrelsen nu tar initiativ till ett icke-beslutande medlemsmöte även på hösten, i syfte att öka transparens och medlemsdemokrati.

Dagordning (informationspunkter):

  1. Ordförandens inledning
  2. Strategiska mål
  3. Större pågående projekt i föreningen
  4. Dam och Herr
  5. Organisationsfrågor
  6. Medlemmarnas frågor
  7. Övrigt

Innan mötet, från kl. 18.00 bjuder föreningen på enklare förtäring och dricka.

Anmälan till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast måndagen den 9 oktober.

VÄLKOMMEN!

IF BROMMAPOJKARNA

Styrelsen