P19: Mållöst mellan BP – Halmstads BK

BP fick inte matchen dit de ville mot ett fysiskt starkt Halmstads BK. Trots lägen för båda lagen lyckades ingen få in bollen i nät och matchen slutade 0-0.  Första halvle ...

Första halvlek

Bortalaget fick under stora delar av den första halvleken matchen dit de ville. Halmstads BK försvarade väl, vann dueller och var framgångsrika i omställningsspelet. Det var motståndarna som skapade de flesta och bästa chanserna på Grimsta IP de första 45 minuterna.

BP hade majoriteten av bollinnehavet, men det gick något långsamt med boll och Halmstads BK ställdes inte på några större prov.

Sebastian Wändin fick en varning i matchminut 36.

Dödläge i halvtid där bortalaget var närmast att göra mål.

Andra halvlek

Direkt i den andra halvleken fick även Ted Holstein syna det gula kortet.

BP tog över initiativet allt mer i den andra halvleken och hade mer boll. Halmstads BK fick det svårare att stå emot.

Fredrik Nissen fick BP:s tredje varning i matchen efter dryga timmen spelad.

BP skapade fler och bättre chanser i den andra halvleken, men bollen ville inte in och matchen slutade mållös.

Efter storsegern i Västerås lyckades inte BP riktigt komma upp i nivå som härnäst möter AIK på Skytteholms IP. Matchen spelas 6 maj kl. 16.00.