P19: Inför Östers IF – BP

P19: Inför Östers IF – BP

Share

P19: Inför Östers IF – BP

BP möter under söndagen Östers IF borta på Värendsvallen. BP ligger inför matchen fyra poäng före motståndet. Avspark kl. 13.00. Läget i BP Med fyra matcher kvar att spela b ...

BP möter under söndagen Östers IF borta på Värendsvallen. BP ligger inför matchen fyra poäng före motståndet. Avspark kl. 13.00.

Läget i BP

Med fyra matcher kvar att spela befinner sig BP i ett ingenmansland. Det är för många poäng upp till den absoluta toppen och laget riskerar heller inte att blandas in i någon bottenstrid. Med det sagt kan BP fortfarande klättra och ta bättre slutplacering än den som laget nu har. 

Senast föll BP med tre mål mot noll när IFK Norrköping gästade Grimsta IP. Dessförinnan hade rödsvart presterat bra i matcherna innan och varit inne i en fin period. 

Om Östers IF

Laget från Växjö kommer senast från en uddamålsseger i Helsingborg och dessförinnan ett kryss mot Örebro SK. Innan de två senaste matcherna hade Östers IF inte vunnit någon av de nio föregående matcherna. Alltså verkar det som om laget vaknat ordentligt och är redo för att bjuda upp BP till kamp.

När lagen möttes på Grimsta IP i våras vann Östers IF med 2-0.

Avspark kl. 13.00.