P19: Inför Örebro SK – BP

P19: Inför Örebro SK – BP

Share

P19: Inför Örebro SK – BP

Under dagen ställs BP mot Örebro SK i säsongens sista match. Hemmalaget är nästjumbo inför matchen och är klara att sluta under strecket. Avspark kl. 13.00 på Ekängs IP.  ...

Under dagen ställs BP mot Örebro SK i säsongens sista match. Hemmalaget är nästjumbo inför matchen och är klara att sluta under strecket. Avspark kl. 13.00 på Ekängs IP. 

Läget i BP

Det blev en tung hemmaförlust senast då Malmö FF lämnade Grimsta IP med en 4-0-seger. Precis som under hela säsongen har BP blandat och gett under säsongen. Det är just därför laget befinner sig lite i ett ingenmansland. Känslan nu är att avsluta säsongen starkt och redan nu börja sikta på ett mer lyckat 2024 för P19. 

Om Örebro SK

Dagens motståndare har tre raka förluster och kommer in med ett stukat självförtroende. Laget har precis som BP inte heller något mer än heder att spela för då det redan står klart att laget inte kommer att nå över strecket. Innan de tre senaste förlusterna besegrade det vitsvarta Närkelaget Malmö FF med 3-1.

När lagen möttes på Grimsta IP i våras vann BP med 4-0. Leonard Kleist stod då för två mål, Philip De Fine Licht ett och Michee Kabady ett. 

Avspark kl. 13.00 på Ekängs IP.