P19: Förlust mot Malmö FF hemma på Grimsta IP

Precis som i Malmö förlorade BP med fyra mål mot noll mot de himmelsblå. BP inledde starkt men förlorade rättvist. Första halvlek BP inledde matchen starkt och var framgångs ...

Precis som i Malmö förlorade BP med fyra mål mot noll mot de himmelsblå. BP inledde starkt men förlorade rättvist.

Första halvlek

BP inledde matchen starkt och var framgångsrika i uppspelsfasen vilket ledde till långa anfall. Malmö FF är ett lag som vill spela sig ur samtliga situationer och det visste BP. Den höga pressen gjorde därför att flera halvlägen tilldelades hemmalaget, men BP gjorde inga mål.

Efter dryga halvtimmen tog Malmö FF över matchen och gjorde 1-0 efter att spelat in bollen bakom BP:s backlinje. Efter det försökte BP att försvara till paus, men ett långskott från gästerna gjorde att lagen gick in i pausvilan med en tvåmålsledning för Malmö FF.

Andra halvlek

Det blev aldrig någon riktigt match av det hela i den andra halvleken då Malmö FF var det bättre laget. Förutom några hörnor så skapade BP nästintill ingenting framåt.

När sedan 0-3-målet kom var känslan att all form av tro på det försvann och återstoden av matchen var en transportsträcka för Malmö FF. I slutet av matchen skickade Malmö FF in slutresultatet 0-4 efter en mycket fin frispark.

Nästa match är den sista i serien för BP då Örebro SK står för motståndet.