P19: Efterlängtad seger

Efter sex matcher utan seger så vann BP igen. 4-0 hemma på Grimsta IP mot Örebro SK blev söndagens slutresultat.  Första halvlek BP startade matchen på ett imponerande ...

Efter sex matcher utan seger så vann BP igen. 4-0 hemma på Grimsta IP mot Örebro SK blev söndagens slutresultat.

Första halvlek

BP startade matchen på ett imponerande sätt och tog tag i taktpinnen från start. Det rödsvarta laget har den senaste tiden haft svårt att göra mål trots spelövertag, men det skulle komma att lossna i den första halvleken mot Örebro SK.

1-0 gjorde Philip De Fine Licht i den 12:e minuten. Det var sett till matchbild välförtjänt.

I slutet av halvleken skulle BP utöka både en och två gånger. Leonard Kleist gjorde 2-0 i minut 36 och Michee Kabady gjorde halvlekens sista mål strax innan halvtidsvilan.

Andra halvlek

Den andra halvleken var mest en transportsträcka mot tre efterlängtade poäng då Örebro SK aldrig hotade BP riktigt.

Istället för att bortalaget skulle skapa någon typ av spänning så fastställde Leonard Kleist slutresultatet när han gjorde 4-0.

Det var viktigt för BP att studsa tillbaka efter den tuffa perioden och hänger i och med segern med lagen framför. Serieledande IFK Göteborg har sex poäng fler än BP.

Nästa match är borta mot Malmö FF kl. 14.00 lördag 22 juni.