Ordförandebloggen #18: BP Alumner” #Årets deal!

Ordförandebloggen #18: BP Alumner” #Årets deal!

Share

Ordförandebloggen #18: BP Alumner” #Årets deal!

För ”BP Alumner”, dvs alla ledare och spelare som varit i BP genom åren, erhåller 25% i rabatt på BPs årskort till Grimsta under 2017! För att köpa dina årskort för 2017, en ...

För ”BP Alumner”, dvs alla ledare och spelare som varit i BP genom åren, erhåller 25% i rabatt på BPs årskort till Grimsta under 2017!

För att köpa dina årskort för 2017, enligt ”först till kvarn” principen vad gäller val av plats(er) både i år och för framtiden, klicka här, så kommer du direkt till BPs officiella webshop! Önskar du erhålla rabatten på 25% måste köpet dock gå via kansliet, mer information om detta finner du längre ner.

Mot bakgrund av att 2017 blir ett märkesår i BPs historia, både genom invigningen av den nya arenan (huvudläktaren) och då föreningen firar sitt 75-års jubileum, vill vi uppmärksamma detta genom att ge alla ledare och spelare i BP genom åren (”BP Alumner”) 25% i rabatt på ordinarie priser på alla BPs årskort till Grimsta under 2017. Möjligheten till rabatt gäller också dagens aktiva ledare och spelare i BP. Tillsammans skapar vi ”Mötesplats Västerort” (Grimsta), med det strategiska målet att bli Sveriges bästa och mest välbesökta fotbollsanläggning. Det börjar med att alla tidigare ledare och spelare som varit i BP genom åren kommer dit, dvs alla BP Alumner.

Notera att detta erbjudande gäller alla ledare och spelare i BP genom åren, dvs i både seniorlagen, men också om du har varit verksam i något av alla våra ungdomslag. Har du varit verksam i BPs herrlag finns du med på någon av följande listor, som ledare klicka här, eller som spelare klicka här. Har du varit verksam i BPs damlag finns du med på någon av följande listor, som ledare klicka här, eller som spelare klicka här. Sprid detta budskap och erbjudande vidare till alla BP Alumner som du känner, dela genom sociala medier mm.

Saknas du som spelare eller ledare på listorna ovan, gör du bara BPs kansli uppmärksam på detta. Är du tidigare ledare eller spelare på ungdomssidan i BP, anger du vid köp under övrig information vilket BP lag du var verksam i. Är ni ett sällskap som vill sitta tillsammans så anger du på samma sätt detta vid betalningen, givet att du köper årskort till hela sällskapet vid samma tillfälle. En idé är att köpa årskort tillsammans som lag eller årskullsvis. Totalt har vi varit ca 18.000 spelare i BP genom åren. Inte riktigt lika många ledare. Jag hoppas att så många som möjligt av er vill träffas igen, i BPs återkomst i Superettan, för invigningen av vår nya arena, samt just i år då vi firar vårt 75-års jubileum. Tillsammans skapar vi en enda BP reunion på Grimsta. #BP-familjen.

Dagens aktiva ledare och spelare i BP har som vanligt möjligheten att se alla BPs hemmamatcher gratis, på ståplats vid Grimsta IPs gamla huvudläktare, mot uppvisande av årets medlemskort. Men det är ju något annat med en egen sittplats på den nya huvudläktaren, det vågar jag lova…

Årskort 2017 – kategorier

”Sittplats”. Årskortet för 2.100 kr ger dig bästa sittplats på Grimsta IPs nya huvudläktare. Du väljer din egen plats vid ett datum som kommer att kommuniceras längre fram. Det är ”först till kvarn” som gäller, dvs den som betalar först väljer sin egen plats först. Givet att du påföljande år förlänger ditt årskort, har du kvar rätten till din sedan tidigare år valda plats. Med 25% rabatt betalar du som BP Alumn endast 1.575 kr för årskort sittplats 2017.
”Familjekortet”. Årskortet för 1.500 kr ger dig onumrerad sittplats på Grimsta IPs nya läktare (familjesektionen). Kortet får användas för entré vid minst 1 vuxen och 1 barn, eller max 2 vuxna och 3 barn. Med 25% rabatt betalar du som BP Alumn endast 1.125 kr för årskort familjekortet 2017.
”Ståplats”. Årskortet för 1.200 kr ger dig ståplats på Grimsta IPs gamla läktare. Med 25% rabatt betalar du som BP Alumn endast 900 kr för Årskort ståplats 2017.

Redan alla ordinarie priser för BPs årskort håller en låg nivå, utifrån den nya huvudläktaren med alla sina faciliteter, och vid en jämförelse med de flesta övriga Superettanklubbar. Med årets rabatt om 25% för alla BP Alumner blir erbjudandet svårslaget… #Årets deal!

För er BP Alumner som vill nyttja detta erbjudande så behöver ni köpa ert säsongskort via kansliet, det är alltså inte möjligt att köpa kortet i BP shopen med 25% rabatt. Detta gör ni enklast genom att skicka ett epost till madelene.sundin@brommapojkarna.se där ni anger följande information:

– Typ av säsongskort
– För- och efternamn
– Telefonnummer
– E-postadress
– Hemadress

Om du som BP Alumn känner att du kan avstå från rabatten, så betala gärna ordinarie pris om du vill och kan. BP är beroende av alla resurser för än högre kvalitet i hela vår enorma verksamhet. Har du frågor kring årskorten och/eller priser, vänligen kontakta BP kansliet.

Observera att ovanstående rabatter för BP Alumner endast gäller för 2017. Men, det är ”först till kvarn” som gäller till den nya huvudläktaren, dvs den plats/platser du väljer i år har du kvar kommande år givet att du då förlänger ditt årskort till det årets aktuella pris. De bästa platserna går således först… Återigen, gäller enbart årskort ”sittplats” 2017, då både familjekortet och ståplatskortet är onumrerat. Familjekortet gäller på den nya huvudläktaren i mån av plats (onumrerade familjesektionen), men om det blir slutsålt på den nya huvudläktaren i kategorin årskort ”sittplats” 2017, så kommer de kraftigt subventionerade familjekorten att flyttas över till sittplatserna på den gamla huvudläktaren.

Ta med familj, släkt och vänner! Tillsammans skapar vi den trevliga stämningen på BPs hemmaborg Grimsta, ”Mötesplats Västerort”.

Vi ser också gärna att alla BP Alumner går med i någon av intresseföreningarna BPs Vänner och/eller Bromma Support. Det är inget villkor för rabatterna på årskorten enligt ovan. Jag vill dock passa på att marknadsföra två av våra viktigaste intresseföreningar, nämligen just BPs Vänner och Bromma Support. Båda har lovat att de på ett betydande sätt ska bidra till upplevelsen på och publikrekryteringen till Grimsta under 2017! Se appendix för detaljer.

Notera och boka redan nu in datumet lördagen den 8:e april. Då invigs den nya arenan (huvudläktaren) och vi firar samtidigt att BP fyller 75 år (egentligen födelsedag den 13:e april). Denna dag har Dam premiärmatch hemma mot Forsby kl. 12.00, och Herr har premiärmatch hemma samma dag mot Örgryte i Superettan kl. 16.00. Kansliet återkommer med ett mer detaljerat program för invignings- och jubileumsdagen längre fram.

Följande personer har redan ett eget årskort ”sittplats” att hämta ut på kansliet innan seriestart, i egenskap av att det är invalda i BPs Hall of Fame: Tommy Söderberg, Bo ”Bosse” Lundberg, Kjell Jonevret, Anders Limpar, Olof Guterstam, Pontus Segerström (postumt), Sten-Ove ”Putte” Ramberg, Claes Eriksson, Jon Persson, Ola Danhard, Berndt Magnusson, Daniel Majstorovic samt de personer som väljs in för 2017.

BP Alumner – har ni köpt ert årskort?! Vi syns på Grimsta!

Fredrik Bergholm
Styrelseordförande
Twitter: @BergholmFredrik
Instagram: fredrik.bergholm
Facebook: Fredrik Mikael Bergholm

För tidigare ordförandebloggar, klicka på kategorin Ordförandebloggen.

Appendix
PS 1
Precis alla är självfallet välkomna att köpa årskort till nya Mötesplats Västerort (Grimsta)! Men vi vill först uppmuntra och premiera alla de ledare och de spelare som varit i BP genom åren.

PS 2
Roberth Björknesjö, Olof Mellberg, Azrudin ”Vali” Valentic, Gustav ”Gurra” Sandberg Magnusson och alla andra ledare och spelare i Herr utlovar underhållande fotboll under året.

PS 3
En alumn (av latinets alumnus, elev; plural mask. Alumni, plural fem. alumnae, försvenskad plural alumner) är en tidigare student från en viss skola, (vanligen på gymnasienivå) eller ett universitet eller högskola. Ordet alumn, som enligt svenska ordböcker har använts sedan 1835 i betydelsen elev, har på 1990-talet inlånats på nytt från amerikansk engelska i sin nuvarande betydelse. Det motsvarar de gamla svenska läroverkens så kallade ”föredettingföreningar”.

PS 4
Telenor har hjälpt oss med att det nu finns en hörna med PS4 i klubbhuset där man kan köra FIFA turneringar! Jag vill härigenom passa på att informera om, och uppmana till, framförallt alla våra lagledare, att man också kan boka klubbhuset på Grimsta, t ex för olika aktiviteter med laget, föräldra- och informationsmöten, föreläsningar mm. Ytterligare ett exempel på hur nya ”Mötesplats Västerort (Grimsta)” växer fram. Kontakta kansliet om laget är intresserat.

BPs Vänner
BPs Vänner är en intresseförening där BP är det gemensamma. BPs Vänner är fristående från BP, men BPs Sportkontor hjälper till med administrationen av BPs Vänner. Föreningen arrangerar samlingar med föredragshållare, aktiviteter samt uppladdningar inför A-lags matcher. Vi kommer också att ha en egen sektion på Grimsta, där BPs Vänner kan träffas, umgås och titta på A-lagsmatcherna tillsammans. Är du tidigare eller nuvarande spelare i BP under ungdomsåren, som junior, senior, ledare eller supporter, så är du välkommen att bli medlem i BPs Vänner. Medlemsskapet kostar 200 kr/år. Du anmäler dig till madelene.sundin@brommapojkarna.se med namn, adress och övriga kontaktuppgifter. Du får sedan en faktura skickad till dig. BPs Vänners eventuella ekonomiska överskott går till Pontus Segerströms minnesfond för blivande lagkaptensämnen i äldre ungdomslag. Välkommen till klubben i Västerort där du träffat många vänner för livet!

För mer information om, kontakt, och för att bli medlem i BPs Vänner, besök den egna hemsidan genom att klicka här.

Bromma Support
Bromma Support bildades den 8 februari 2012 med syfte att vara en supporterförening till IF BP. Bromma Support är den officiella supporterföreningen för BP. Föreningen finns till för att samla supportrar till laget i våra hjärtan. Föreningen kommer att arrangera resor till bortamatcher samt bilda en grund för klack på hemmamatcherna.

För mer information om, kontakt, och för att bli medlem i Bromma Support, besök den egna hemsidan genom att klicka här.