McDonald’s Västerort söker dig som vill jobba 20-30 h/vecka och skolungdom som vill jobba extra

McDonald’s Västerort söker dig som vill jobba 20-30 h/vecka och skolungdom som vill jobba extra

Share

McDonald’s Västerort söker dig som vill jobba 20-30 h/vecka och skolungdom som vill jobba extra

Genom McDonald’s Västerorts samarbete med BP har du nu chansen att söka jobb hos oss utanför ordinarie rekryteringsprocess som innebär tuff konkurrens och tusentals kandidater. McD ...

Genom McDonald’s Västerorts samarbete med BP har du nu chansen att söka jobb hos oss utanför ordinarie rekryteringsprocess som innebär tuff konkurrens och tusentals kandidater. McDonald’s Västerort består av fem restauranger, dvs Alviks Torg, Brommaplan, Kista Galleria, Sundbyberg C och Vällingby C.

Vi kan erbjuda två typer av tjänster:

– Extrajobb för dig som fyllt 16 år och går i skolan. Vanligtvis innebär jobbet ca 6-10 timmar per vecka med ett pass på vardag och ett pass på helg. Möjlighet att jobba extrapass och mer på lovperioder finns självklart.

– 20-40 timmar per vecka för dig som fyllt 19 år, har tagit studenten. Arbetstiderna är olika från dag till dag, dvs oregelbundet schema. Ett perfekt flexibelt jobb att kombinera med träningar och matcher.

Rekrytering sker rullande under året och din ansökan behandlas direkt och du slipper hamna bland den stora gruppen ansökningar. Varje ansökan behandlas utifrån samma kravbild som gäller för alla sökande. Var noga med att märka din ansökan “Spelare BP”.

Som nyanställd på McDonald’s får du lära dig alla arbetsuppgifter i både kök, kassa och matsal. Men vi tar en station i taget för att ge dig en chans att lära dig alla rutiner ordentligt.

Hos oss får du också möjlighet att vidareutveckla dig genom att ta del av vårt utbildningsprogram för ledare där du t ex utbildar dig till värd/värdinna, handledare, arbetsledare och till slut restaurangchef. Ditt intresse och dina ambitioner avgör hur långt du vill utvecklas inom McDonald’s.

Att jobba på McDonald’s ställer krav på dig som medarbetare. Det är ett fysiskt jobb i stundvis högt tempo och vi som jobbar är ansiktet utåt för restaurangen. Därför behöver vi alltid agera så som gästerna förväntar sig att vi ska vara, dvs glada, trevliga och serviceinriktade i alla lägen. Vi söker därför Dig som är serviceinriktad, vill arbeta i team, tycker om att arbeta med människor, vill ta eget ansvar med hög arbetsmoral.

Vi tillämpar provanställning under de första sex månaderna av anställningen.

För att ansöka
Maila ditt CV och personliga brev, gärna med ett foto, till ulrika.andren@me.com.  Var noga med att märka din ansökan “Spelare BP”.

Varmt lycka till!

Med vänlig hälsning,

Peter och Ulrika Andrén
Franchisetagare
McDonald’s Västerort