Maria Nordin ny projektledare för Mötesplats Västerort

Maria Nordin ny projektledare för Mötesplats Västerort

Share

Maria Nordin ny projektledare för Mötesplats Västerort

BP vill vara en motor för jämställdhet och integration och en viktig del i det är att öka kompetensen på Sportkontoret, för att fortsätta utvecklas som förening. Som ett led i det ...

BP vill vara en motor för jämställdhet och integration och en viktig del i det är att öka kompetensen på Sportkontoret, för att fortsätta utvecklas som förening. Som ett led i det har Maria Nordin påbörjat en anställning som projektledare med fokus på Mötesplats Västerort och utvecklandet av BPs samhällsansvar.
– I takt med att våra samhällstödjande aktiviteter växer och utvecklas behöver vi också vara fler som jobbar med verksamheten. I Maria får vi in en resurs med kompetens som vi idag saknar. En helt nödvändig rekrytering för att kunna ta nästa steg, säger Stefan Bärlin Marknadschef.

Maria Nordin kommer senast från rollen som verksamhetschef på CSR-företaget God Bemanning som genom samarbeten med näringslivet, studieförbund och olika förmedlare har bidragit till att sätta människor i arbete. Nu tar Maria Nordin klivet in i BPs verksamhet och kommer att jobba med Mötesplats Västerort.
– Det är spännande och intressant att få en möjlighet att hjälpa till att utveckla BPs CSR-arbete, säger Maria Nordin.
– Sverige är fantastiskt på många sätt, men vi har också en del svåra samhällsutmaningar som det är viktigt att så många olika typer av aktörer som möjligt hjälps åt att tänka ut lösningar omkring. Det är imponerande och roligt att BP vill anta de här utmaningarna, jag ska jobba hårt för att vi ska lyckas ta den här viktiga verksamheten till nästa nivå.

Sedan starten av Mötesplats Västerort hösten 2016 har verksamheten vuxit och innehåller nu Nattfotboll på tre platser, Tjejfotboll, Första Jobbet Västerort där ungdomar fått jobb på både Bauhaus och McDonalds, dessutom har Skolträffen kommit igång. Stefan Bärlin, marknadschef i BP, startade upp verksamheten och har sett den växa.
– Mötesplats Västerort har vuxit mycket på kort tid och behovet av en sammanhållande kraft har funnits under en längre tid. Vi är otroligt glada att kunna göra den här rekryteringen, fortsätter Stefan Bärlin.

Mötesplats Västerort bedrivs med stöd av Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning och i samverkan med våra partners.

Mer information om BPs samhällsengagemang.