Huvudpartner Nike på besök på Grimsta
Foto: Peter Appelquist

Huvudpartner Nike på besök på Grimsta

Share

Huvudpartner Nike på besök på Grimsta

Fredagen 26 januari var BPs huvudpartner Nike på besök på Grimsta. Delegationen från huvudkontoret i Nederländerna bestod av Uwe Gaertner, Fabian Leitner och BP-fostrade Tomas Anto ...

Fredagen 26 januari var BPs huvudpartner Nike på besök på Grimsta. Delegationen från huvudkontoret i Nederländerna bestod av Uwe Gaertner, Fabian Leitner och BP-fostrade Tomas Antonelius som var tillbaka på den tidigare hemmaarenan Grimsta, nu i rollen som Europachef på Nike.

Förmiddagspasset bestod dels av ett möte med Klubbdirektör Henrik Nilsson och Styrelseordförande Fredrik Bergholm, innan en rundvandring på Grimsta inleddes. Tomas Antonelius visade glatt upp sin gamla plats i omklädningsrummet innan både Grimstatältet och den nya huvudläktarens insida bevittnades.

Direkt efter rundturen satte sig representanterna från Nike i restaurangen på tredje våningen i den nya läktaren och pratade om BPs jämställdhetsarbete med marknadschef Stefan Bärlin, affärsansvarige Stina Jansson och Isabelle Widmark från stiftelsen FairPay som är med i jämställdhetsarbetet.

BPTV fångade Tomas Antonelius för en intervju om BP-minnen och varför BP är en viktig samarbetspartner för Nike.