Fyra anledningar till att BP och Peab Fotbollskola är sommarens höjdpunkt

Fyra anledningar till att BP och Peab Fotbollskola är sommarens höjdpunkt

Share

Fyra anledningar till att BP och Peab Fotbollskola är sommarens höjdpunkt

Äntligen sommarlov och det är dags för fem veckor med BP och Peab Fotbollskola på flera planer runt om i Västerort. Här kommer fyra anledningar till att BP och Peab Fotbollskola är ...

Äntligen sommarlov och det är dags för fem veckor med BP och Peab Fotbollskola på flera planer runt om i Västerort. Här kommer fyra anledningar till att BP och Peab Fotbollskola är sommarens höjdpunkt.

1. Nya vänner
BP-familjen är gigantiskt stor och du får träffa en massa nya människor i din ålder på BP och Peab Fotbollskola. Självklart kan du få med dig en kompis från BP-laget som du blir extra nära under veckorna på BP och Peab Fotbollskola.

2. Mini-VM
I sommar spelas VM i Ryssland och fyra spelare som börjat i BPs Knatteskola är med i Sveriges trupp. Varje fredag på BP och Peab Fotbollskola spelas Mini-VM där varje grupp blir ett av länderna som deltar i VM. Vem får vara Albin Ekdal eller Ludwig Augustinsson?

3. Fotbollen i centrum
Fotbollen är självklart i centrum och under dagarna hinner du träna på tekniken, spela matcher och njuta av bollen vid fötterna. Men det är inte bara fotboll som hinns med under dagarna, det blir mycket lek och ledarna har alltid något upptåg på gång. 

4. God mat
BP fixar lunch och mellanmål alla dagar på sommarens fotbollskola. Leverantörerna är erfarna och bjuder alltid till med god och nyttig mat.

Tveka inte att anmäla dig redan idag. Läs mer om anmälan och planerna på IFBP.se/fotbollskola