Dags att nominera till Schyssta Lirare/Ledare, FUP och Pontus Segerströms Minne
Foto: Henke Råssmo

Dags att nominera till Schyssta Lirare/Ledare, FUP och Pontus Segerströms Minne

Share

Dags att nominera till Schyssta Lirare/Ledare, FUP och Pontus Segerströms Minne

Höstterminen i BP är igång och med det även slutfasen av fotbollssäsongen. Det har därför blivit dags att nominera till BPs ungdomsstipendier och -utmärkelser. Utdelning av utmärke ...

Höstterminen i BP är igång och med det även slutfasen av fotbollssäsongen. Det har därför blivit dags att nominera till BPs ungdomsstipendier och -utmärkelser. Utdelning av utmärkelser och stipendier sker i samband med herrlagets hemmamatch mot Dalkurd FF tisdagen 24 oktober 19.00 på Grimsta IP. De som tilldelas utmärkelser kommer att sitta tillsammans på nya läktaren och sedan välkomnas in på planen i halvtid för att ta emot publikens hyllningar.

Schyssta Lirare
Schyssta Lirare är ett projekt som BP driver i samarbete med Friends och Swedbank. Alla lag ska jobba med boken Trygg Idrott som handlar om likabehandling. Ledare eller tränare i varje BP-lag utser sitt lags Schyssta Lirare och meddelar till madelene.sundin@brommapojkarna.se senast 10 oktober. 10 oktober är sista dag för att vi ska hinna fixa gravering på priserna.

För Utmärkta Prestationer (FUP)
BPs traditionella FUP-pris delas ut till en spelare i varje BP-lag för flickor och pojkar födda 1998-2005. Spelaren som får priset ska vara en bra spelare som samtidigt är en bra lagkamrat både på och utanför planen. Ledare i respektive lag utser vinnaren och meddelar madelene.sundin@brommapojkarna.se senast tisdag 10 oktober. Det är viktigt att vi får in nomineringen i tid för att vi ska hinna fixa gravering på priserna.

Schyssta Ledare
Varje år utses årets Schyssta Ledare som premieras med ett stipendium. Andra ledare och föräldrar kan nominera till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdag 10 oktober. Kriterierna för att bli en Schysst Ledare är att ledaren är ett gott föredöme och uppför sig korrekt mot egna spelare, föräldrar, domare, motståndare och andra som ledaren kommer i kontakt med genom sin roll som BP-ledare.

Pontus Segerströms minne
Till minne av Pontus Segerström delas ett stipendium ut efter varje säsong. Vem som helst kan nominera, kriterier för att bli vald som mottagare av stipendiet är att personen ska spela i BP, vara en ledare, brinna för fotboll, vara ambitiös, ett kaptensämne, social, ödmjuk, gör alltid sitt bästa, lyfter sina lagkamrater, bra fotbollsspelare och är i åldern 14-18 år. Nominera till peter.appelquist@brommapojkarna.se senast tisdag 10 oktober.

Utdelning av priser och stipendier sker i samband med herrlagets hemmamatch mot Dalkurd FF tisdagen 24 oktober 19.00 på Grimsta IP. De som tilldelas utmärkelser kommer att sitta tillsammans på nya läktaren och sedan välkomnas in på planen i halvtid för att ta emot publikens hyllningar.