Årets Flicka förlänger till 2022!

Årets Flicka förlänger till 2022!

Share

Årets Flicka förlänger till 2022!

Alexsandra Lobanova som nyligen tilldelas utmärkelsen Årets Flicka av Bromma Support blir kvar i BP ytterligare två år. Text: Tore KleistFoto: Örjan Jacobsson Nu börjar ...

Alexsandra Lobanova som nyligen tilldelas utmärkelsen Årets Flicka av Bromma Support blir kvar i BP ytterligare två år.

Text: Tore Kleist
Foto: Örjan Jacobsson

Nu börjar vi redovisa vad som händer i damtruppen inför 2021. Några spelare förlänger sina kontrakt, några försvinner och några tillkommer. Först ut blir Alexsandra Lobanova som har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över två säsonger. Tjugoåriga Lobanovas seniordebut i BP kom redan 2016 och hon gjorde hela 24 starter i årets serie, oftast som högerback.

– Det är kul att ha skrivit på för två år, och det blir spännande att se hur laget ser ut nästa år. Vi har det jävligt roligt tillsammans som lag både på och utanför planen, så det är trist när några slutar. Själv ser jag fram emot att utvecklas ytterligare i BP-tröjan.

– Alexsandras utveckling har bara börjat, det ska bli kul att se vad som händer under de kommande två åren. Från att ha spelat ganska få matcher första två åren har hon i stort sett varit helt ordinarie sedan sommaren 2018, kommenterar sportschefen Staffan Jacobsson.