Vinn en BP-tröja signerad av landslagsstjärnor

Vinn en BP-tröja signerad av landslagsstjärnor

Share

Vinn en BP-tröja signerad av landslagsstjärnor

Förra veckan startade BP en stödfond för att kunna ge ekonomisk hjälp till de barn som behöver det för att kunna fortsätta spela. Nu kan du ge fonden en drömstart genom att buda p ...

Förra veckan startade BP en stödfond för att kunna ge ekonomisk hjälp till de barn som behöver det för att kunna fortsätta spela. Nu kan du ge fonden en drömstart genom att buda på en BP-tröja signerad av landslagsstjärnor så som Dejan Kulusevski.

Alla pengar från budgivningen av tröjan går oavkortat till fonden och därmed våra ungdomsspelare.

Var med och buda på matchtröjan på vår Facebooksida fredagen den 20/11.

Budgivningen pågår från 09.00-18.00 och högsta bud vid kl 18:00 vinner tröjan. Man måste vara 18 år eller äldre för att delta.

Tröjan är signerad av fantastiska fotbollsspelare som alla är fostrade i BP och idag spelar fotboll världen över.

Dejan Kulusevski: Proffs i italienska Juventus och enligt många Sveriges just nu bästa fotbollsspelare. Finalist till det åtråvärda priset ”Golden Boy Award” som delas ut till den bästa spelaren i Europa under 21 år.

Felix Beijmo: U21-landslagsspelare och tidigare utlandsproffs i tyska Werder Bremen. Vinnare av Svenska Cupen 2018 med Djurgården.

Besard Sabovic: U21-landslagsspelare. Spelar just nu i allsvenska Mjällby AIF.

Viktor Gyökeres: U21-landslagsspelare och utlandsproffs i brittiska Swansea City. Lämnade BP 2017 efter att ha varit med och fört upp klubben till Allsvenskan.

Jesper Karlström: SM-guldvinnare och lagkapten med Djurgården 2019.

Mark Gorgos: Tidigare utlandsproffs i italienska Fiorentina. Spelar nu i Superettan i AFC Eskilstuna.