Vi söker fler tränare inom basverksamheten

Vi söker fler tränare inom basverksamheten

Share

Vi söker fler tränare inom basverksamheten

Vi söker fler tränare inom basverksamhetenVarje vecka spelar 4000 barn och ungdomar fotboll i BP. Varje dag snittar vi på 60 idrottsaktiviteter som leds av våra duktiga ledare. Nu ...

Vi söker fler tränare inom basverksamhetenVarje vecka spelar 4000 barn och ungdomar fotboll i BP. Varje dag snittar vi på 60 idrottsaktiviteter som leds av våra duktiga ledare. Nu vill vi bli fler som varje vecka utbildar fotbollsspelare och medmänniskor. Fler tränare och ledare gör att fler barn och unga kan spela fotboll under fler år i BP. Vi söker nu fler tränare som både kan bredda och höja nivån inom vår baslagsverksamhet.

Att vara ledare för barn och ungdomar innebär ett stort ansvar. Vi ställer höga krav på våra ledare på alla nivåer. För att leva upp till kraven behöver varje ledare följa riktlinjerna som presenteras i BP-mallen. (Klicka här).

Vem är du?
Vi tror att du har påbörjat en tränarresa och därmed har gått några tränarutbildningar, antingen i BP eller via annan förening eller förbund. 

Vad vi erbjuder:

Som ledare i BP erbjuds du möjligheter att utveckla dina kunskaper för att bli en bättre tränare. Du blir även del av stor tränargemenskap där vi tillsammans utvecklas för att bli bästa möjliga tränare för föreningens barn och unga. 

Interna utbildningar: Föreningens egna utbildningar fokuserar på olika moment som du som ledare stöter på. Innehållet är anpassat till vilken ålder och vilken utvecklingsnivå dina spelare befinner sig i. 

Föreläsningar: Fokuserar på ett specifikt ämne eller område inom ledarskapet. Föreläsarna kan både vara interna eller externa. 

Supercoach: Genom det digitala verktyget Supercoach får alla BP-tränare tillgång till ett stort utbud av övningar samt färdiga, åldersampassade träningsprogram. 

Svenska Fotbollförbundets och/eller Stockholms Fotbollförbunds utbildningar: Alla ledare i BP har möjlighet att följa SvFF:s utbildningsstege. Önskemål om utbildning inom SvFF ska lämnas till föreningens sportkontor för godkännande. SvFF:s skrifter ”Fotboll – Spela Lek och Lär” samt ”Spelarutbildningsplan” finns på förbundets och BP:s hemsida och är basen för all utveckling av spelare och ledare i BP. 

Kontakt

Janne Sandberg, sportchef 9v9 och 11v11: janne.sandberg@bpfotboll.se

Anders Hermanson, sportchef 7v7: anders.hermanson@bpfotboll.se

Linus Johansson, sportchef 5v5: linus.johansson@bpfotboll.se