Välkommen tillbaka till BP, Wilmer Odefalk!

Välkommen tillbaka till BP, Wilmer Odefalk!

Share

Välkommen tillbaka till BP, Wilmer Odefalk!

Efter en kortare period i Djurgårdens IF återvänder Wilmer Odefalk till BP. Den offensive mittfältaren blir spelklar 7 juli då övergångsperioden inleds. Vi välkomnar Wilmer tillba ...

Efter en kortare period i Djurgårdens IF återvänder Wilmer Odefalk till BP. Den offensive mittfältaren blir spelklar 7 juli då övergångsperioden inleds. Vi välkomnar Wilmer tillbaka till BP.

Wilmer Odefalk slog igenom stort under 2022 då han spelade 27 av 30 seriematcher i Superettan och bidrog starkt i laget som sedan vann serien och tog klivet upp till Allsvenskan. Wilmer tog också klivet till Allsvenskan, men inte med BP. Istället blev det en övergång till Djurgårdens IF där han inledde med flera framträdanden under försäsongen. Under våren står Odefalk noterad för en allsvensk match med Djurgården. 

Sportchef Philip Berglund om Odefalk
– Wilmer visade förra säsongen att han har många kvalitéer i sig och var viktig för oss då. På så vis var det inte konstigt att intresset för honom var stort. Nu fick vi chansen att plocka tillbaka honom till oss vilket vi är glada för. Vi ser stor potential i Wilmer och kommer att ha mycket nytta av honom under lång tid, därför skriver vi ett kontrakt över 3,5 år.
– Vill också tacka Djurgården med Bosse Andersson i spetsen för ett smidigt och bra samarbete i denna övergång 

Wilmer Odefalk om att komma tillbaka 
– Det känns riktigt bra att vara tillbaka. När chansen kom var det ett bra beslut då jag känner klubben och många i laget och ledarstaben. Det ska bli kul att komma igång och få dra på sig den rödsvarta tröjan igen.