Välkommen till BP, Rasmus Alm
Varmt välkommen till BP, Rasmus Alm. Foto: Peter Appelquist

Välkommen till BP, Rasmus Alm

Share

Välkommen till BP, Rasmus Alm

Nästa nyförvärv som kliver in BPs herrtrupp kommer direkt från Landskrona BoIS, seriesegrare i Division Ett Södra 2017. Rasmus Alm, den kreative offensiva mittfältaren ansluter til ...

Nästa nyförvärv som kliver in BPs herrtrupp kommer direkt från Landskrona BoIS, seriesegrare i Division Ett Södra 2017. Rasmus Alm, den kreative offensiva mittfältaren ansluter till BP på ett avtal som gäller i fyra år.
– Jag har fått ett bra intryck av BP och ser fram emot utmaningen, säger Rasmus Alm till IFBP.se

Rasmus Alm är född och uppvuxen i Landskrona och inledde ungdomsåren i Borstahusen innan IK Wormo blev ungdomsklubben innan Landskrona BoIS kallade in Alm i tonåren. Rasmus Alm debuterade i Superettan redan 2013 och valde att följa med BoIS ner i Division Ett Södra. Säsongen 2017 stod svartvita BoIS, med Rasmus Alm som framträdande spelare, för en imponerande säsong och stod som seriesegrare i Division Ett och återvänder till Superettan till säsongen 2018. Men återkomsten blir alltså utan Rasmus Alm.
– Det känns tungt på ett sätt att lämna Landskrona, men det här ett spännande projekt som är roligt att vara med på. Sen är det självklart många att tacka i Landskrona, supportrar, tränare och speciellt Agim (Sopi, tränare Landskrona BoIS) som trott på mig och lärt mig mycket, både på och utanför planen.
– BP blir en spännande utmaning och det är ett roligt projekt på gång med många nya och som nykomlingar i Allsvenskan blir det extra roligt.

Daniel Majstorovic, Sportchef Herr i BP, är nöjd med att kunna värva in ytterligare kraft i truppen och en intressant talang till BP.
– Rasmus är en mycket spännande spelare som är redo att ta nästa steg i sin karriär där vi ser att BP är helt rätt miljö för honom att fortsätta sin utveckling i, säger Majstorovic till IFBP.se
– Rasmus kommer att ge oss alternativ som kan täcka de offensiva positionerna med en väldigt intressant speed och teknik.
– Vi hälsar Rasmus varmt välkommen till BP.

Fakta Rasmus Alm
Ålder: 22
Längd: 174 cm
Moderklubb: Borstahusen
Tidigare klubbar: IK Wormo, Landskrona BoIS

En nöjd Rasmus Alm skakar hand med en lika nöjd Daniel Majstorovic. Foto: Peter Appelquist