Välkommen till BP, Maikel
Välkommen till BP, Maikel. Foto: Peter Appelquist

Välkommen till BP, Maikel

Share

Välkommen till BP, Maikel

Spanjoren Antonio Nieves Martín, med artistnamnet Maikel, ansluter till BP inför Allsvenskan. Den offensiva mittfältaren ansluter senast från norska Kongsvinger, där han bland anna ...

Spanjoren Antonio Nieves Martín, med artistnamnet Maikel, ansluter till BP inför Allsvenskan. Den offensiva mittfältaren ansluter senast från norska Kongsvinger, där han bland annat spelat under BPs nye tränare Luis Pimenta.
– Jag tror att vi har ett väldigt spännande projekt framför oss med Luis Pimenta som tränare, säger Maikel till IFBP.se

Maikel föddes 1989 i Las Palmas och fostrades i Las Palmas akademi. Maikel har sedan dess flertalet matcher i den spanska andradivisionen samt norska andradivisionen, senast tre säsonger i Kongsvinger.
– För mig är BP en bra möjlighet att nå högstaligan i ett land. Jag tror att vi kommer göra bra ifrån oss i Allsvenskan.
– Jag är en smart spelare som kan hantera olika situationer. Jag har lätt att förstå vad tränaren vill ha från mig och kan även kommunicera med andra spelare för att lyfta dem.
– Jag gillar att jobba hårt och springa mycket. Senaste året i Norge har jag även utvecklat min förmåga att göra mål, så jag vill även bidra med poäng.

En hårt jobbade mittfältare som fått upp luktsinnet för mål. BPs trupp kryddas ytterligare och Sportchef Majstorovic ser en allsvensk trupp växa fram.
– Maikel är en central mittfältare som täcker stora ytor med sin enorma arbetskapacitet, säger Daniel Majstorovic, Sportchef Herr.
– Det är en spelare som kommer ge oss dynamik med en mycket fin teknik, speluppfattning som även är en poängspelare.
– Vi hälsar Maikel varmt välkommen till BP och jag önskar honom lycka till.