Utbyte och information under de årliga åldersgruppsträffarna

Utbyte och information under de årliga åldersgruppsträffarna

Share

Utbyte och information under de årliga åldersgruppsträffarna

Varje år samlas ledarna i alla BP-lag i sina respektive åldersgrupper för att gå igenom lagen, vilka serier som väntar till 2020 och samtidigt få en del information och nyheter fr ...

Varje år samlas ledarna i alla BP-lag i sina respektive åldersgrupper för att gå igenom lagen, vilka serier som väntar till 2020 och samtidigt få en del information och nyheter från föreningen. På bilden ser du ledare från några av föreningens flicklag.

Text och foto: Peter Appelquist

BP har 250 lag anmälda till seriespel under 2019, till 2020 slutar några lag, antingen på grund av ålder, sammanslagning när lagen går från 5-mot-5 till sju-mot-sju. Samtidigt tillkommer lagen födda 2012 som bildas under vintern. Åldersgruppsträffarna är därför viktiga för att få koll på hela verksamheten.

Lagens ledare får träffa Tommy Söderström, Sportchef Pojk och Ronja Holmér, Sportchef Flick i ett rum. I kvällens andra rum är Mikael Sörnäs, chef ungdom & akademi, på plats för att informera om föreningens arbete i stort och vad som är på gång.

För Ronja Holmér var det den första åldersgruppsträffen efter att ha varit på jobbet i en månad. Ett ypperligt läge att få en överblick över lagen och ett ansikte på ledarna. Tommy Söderström har gjort otaliga åldersgruppsträffar, men även för honom är det ett bra tillfälle för att få en samlad bild i varje åldersgrupp.

Vi tackar för en stark uppslutning och laddar för en förberedande vinter med cuper, träningar och lite ledighet. 2020 blir ett häftigt år!