Uppskattade besök på Fotbollsskola och Camper

Uppskattade besök på Fotbollsskola och Camper

Share

Uppskattade besök på Fotbollsskola och Camper

Under sommarens veckor med BP och Peab Fotbollskola och Camper så gör BPs Herrspelare bejublade besök. – Spelarna är indelade i par eller grupper om tre och hälsar på varsin plan, ...

Under sommarens veckor med BP och Peab Fotbollskola och Camper så gör BPs Herrspelare bejublade besök.
– Spelarna är indelade i par eller grupper om tre och hälsar på varsin plan, berättar Oscar Therén, Evenemangsansvarig och Föreningsutvecklare BP.

Bland annat besökte Carl Starfelt och Rasmus Emanuelsson Campen på Åkeshovs Bollplan där de delade med sig av sina erfarenheter till spelarna med 15-20 min frågestund. Rasmus visade även hur en utsparkad genomförs. Stort jubel utbröt när han sparkade bollen så långt och högt att den gick över stängslet och upp på taket på Äppelvikens Ridskola. Därefter fick de vara coacher i respektive finallag. Slutligen fick de skriva många, många autografer
– Deras besök var mycket uppskattat hos spelarna men även hos de föräldrar som närvarade. Även instruktörerna var helnöjda att de tog sig tid och kom till campen, berättar Anders Hermansson som ansvarar för BPs Camp under sommaren.

Under de kommande veckorna är hela Herrtruppen ute på fler besök och till hösten är tanken att spelarna ska besöka föreningens ungdomslag vid flera tillfällen. Planen är även att damlaget ska hinna ut på besök.