Förlust efter straff mot Norrköping i U21-serien
Moustafa Zeidan. Foto: Erik Bjernulf

Folksam U21 Allsvenskan Norra Vår har ett speciellt upplägg med en enkelserie under våren där de främsta lagen går vidare till höstens serie med matcher mot några nya lag. Matchen ...

Folksam U21 Allsvenskan Norra Vår har ett speciellt upplägg med en enkelserie under våren där de främsta lagen går vidare till höstens serie med matcher mot några nya lag. Matchen mot IFK Norrköping var BPs andra för året efter den inledande förlusten mot Hammarby IF, 1-3. Även mot Norrköping blev det förlust, den här gången med 0-1 efter ett straffmål tidigt i den andra halvleken.

Vi får se en jämn U21-match på ett, som vanligt, solbadande Grimsta. Första halvlek slutar mållöst utan rejäla chanser. Norrköping tar ledningen på straff direkt i den andra halvleken. BP spelar upp sig efter det och skapar flera chanser som bör resultera i mål. Under stora delar av andra halvlek är det BP som är spelförande och chanserna är flera, bland annat hotar Jack Lahne med ständiga djupledslöpningar med boll.