U19: MFF gästar Grimsta.

U19: MFF gästar Grimsta.

Share

U19: MFF gästar Grimsta.

Roadtrippen till Halmstad förra helgen var ingen lattjolajban upplevelse med förlusten för U19. Förhoppningen är en snabb återhämtning poängmässigt mot gästerna från Malmö kommande ...

Roadtrippen till Halmstad förra helgen var ingen lattjolajban upplevelse med förlusten för U19. Förhoppningen är en snabb återhämtning poängmässigt mot gästerna från Malmö kommande lördag.

Sex omgångar och en massa poäng återstår att spela om så Sebastian Ungman Backlund , vilka glosor skulle du använda om du dels skulle beskriva vad ni vill glömma från den matchen och dels vad ni gärna tar med er från matchen?

-Det fanns vissa positiva delar från matchen som vi tar med oss, bland annat vårat spel i första halvlek. Vi skapade många farliga målchanser och hade en bra energi. Det vi försöker glömma eller snarare utveckla till kommande matcher är våran effektivitet framåt. Det är viktigt att ta vara på chanserna man får, framförallt här i slutspelsserien där matcherna är betydligt tightare.

Mötet med vårens målglada tvåa från södra serien MFF i helgen är det första på nära nog två år. Senast gästade de er oktober 2016 och vann en slutspelsmatch med 3-2.
Hur hanterar ni detta faktum att motståndet är, ska vi säga ovant? Och vilka rattar behöver ni vrida på för att stå starka igen?

-Hemma på Grimsta är vi alltid starka. Vi behöver nog inte ändra på något egentligen, bara försöka få en bra uppladdning för den tekniska biten finns där.

MFF kommer med rena rama tennissiffrorna i bagaget då man avfärdat både Täby och Halmstad med setsiffrorna 6-1 6-1 i sina senaste omgångar, tankar kring det?

-Vi vet att Malmö är ett bra lag som gör mycket mål. Det kommer bli en tuff match helt klart. Men vi har släppt in minst mål i serien och har skickliga spelare där uppe som kan avgöra matcher på egen hand. Så spelar vi som vi kan tar vi 3 poäng på lördag.

Matchinfo slutspelsserien U19 Allsvenskan

BP – MFF
Lördag 22 sept 14:00
Grimsta IP