Tre spelare förlänger
Tre nyckelspelare som fortsätter resan med BP, Eldina Ahmic, Mathilda Prim och Daniella Novakovic är rödsvarta även 2018. Foto: Marcelo Fernandez

Tre spelare förlänger

Share

Tre spelare förlänger

Efter att säsongen avslutats så har Staffan Jacobssons intensiva arbete med att bygga truppen för 2018 inletts. Första förlängningarna säkrades i veckan när Mathilda Prim, Daniella ...

Efter att säsongen avslutats så har Staffan Jacobssons intensiva arbete med att bygga truppen för 2018 inletts. Första förlängningarna säkrades i veckan när Mathilda Prim, Daniella Novakovic och Eldina Ahmic skrev på nya kontrakt med BP.
– Kul att direkt kunna bygga vidare inför 2018, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam.

Eldina Ahmic startade de flesta matcherna i serien och missade bara matcher på grund av sjukdom. Mycket av lagets speluppbyggnad passerade Ahmic känsliga fötter.

Daniella Novakovic kom in i ett rejält målstim under hösten och är även lagets bästa målskytt när vi sammanfattar säsongen. 14 mål i serien blev det från Novakovic fötter och panna som starkt bidrog till seriesegern.

Mathilda Prim anslöt till BP sent i augusti när hon lämnade Falkenberg och IF Böljan för boende i Stockholm och spel i BP. Mittbacken Prim har gått om rutin från Elitettan, samt att vinna kval till Elitettan.

– Vi kommer att ha samma målsättning som i år, att ta oss till Elitettan. Att de här tre spelarna väljer att förlänga är helt klart ett stort steg i rätt riktning, säger Staffan Jacobsson.
– Eldina och ”Dani” var nyckelspelare under 2017 och Mathilda kom in i augusti och kommer att bli en nyckelspelare 2018.