Tim Waker förlänger
Foto: Erik Bjernulf

Tim Waker förlänger

Share

Tim Waker förlänger

Vi planerar för ytterligare säsonger med Tim Waker i herrlaget. Ett nytt kontrakt är signerat med kantspringaren som är nyttig både offensivt som defensivt.– Tim visade sina ...

Vi planerar för ytterligare säsonger med Tim Waker i herrlaget. Ett nytt kontrakt är signerat med kantspringaren som är nyttig både offensivt som defensivt.
– Tim visade sina kvalitéer vid flera tillfällen under den senaste säsongen och bidrog med både poäng och ett hårt arbete, säger sportchef Philip Berglund.

Från den senaste säsongen minns vi självklart målet mot Varbergs BoIS hemma på Grimsta och assisten till Alexander Jensens mål mot Malmö FF som två lysande höjdpunkter när vi kollar igenom 2023. Men Waker bjöd även på flera starka insatser i sina 21 framträdanden i seriespel. Waker återvände under till BP under sommaren 2022 efter en säsong i den portugisiska ligan, dit han värvades från Hammarby IF efter två säsonger på Tele2 Arena. Waker var även del av BP:s herrlag 2017 och 2018. I seniorsammanhang har han även spelat för Djurgårdens IF, Assyriska FF och Jönköpings Södra IF. Totalt noterar vi 85 allsvenska matcher, som nu alltså blir fler.