Tempest-Marie Norlin återvänder till BP

Tempest-Marie Norlin återvänder till BP

Share

Tempest-Marie Norlin återvänder till BP

Anfallaren Tempest-Marie Norlin återvänder till BP efter några säsongers spel i Allsvenskan och Elitettan. Senast ansluter "Tempa" från Djurgårdens IF i Allsvenskan. Norlin har sk ...

Anfallaren Tempest-Marie Norlin återvänder till BP efter några säsongers spel i Allsvenskan och Elitettan. Senast ansluter ”Tempa” från Djurgårdens IF i Allsvenskan. Norlin har skrivit ett kontrakt fram till sommaren.
– Jag har haft en bra relation med Tempa sen 2014 då vi var i Elitettan senast. Nu behövde hon en förening där hon kan komma igång igen efter en skadeperiod och vi tänker inte stressa henne att spela förrän hon är 100% redo. Och det avgör ju vårdapparaten. Det viktigaste är att hon blir hel. Givetvis kul att en spelare med så gediget CV återvänder till oss, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam i BP.

Norlin tillhörde BP säsongerna 2013 och 2014. 2013 var ”Tempa” starkt bidragande till att BP vann Division Ett Norra Svealand och sedemera även kvalet till Elitettan efter totalseger mot IFK Norrköping med 5-3.

Efter degraderingen från Elitettan 2014 testade Norlin vingarna, först i IK Sirius i Elitettan där det blev en säsong 2015 innan Allsvenska Piteå IF lockade upp anfallaren till Norrbotten och jakten på allsvenska medaljer. Det blev en säsong i Piteå med en tredjeplats som resultat innan flytten gick hem till Stockholm för spel med Djurgårdens IF i Allsvenskan. I Djurgården har det blivit två säsonger med vissa skadeproblem och nu är det alltså klart att Tempest-Marie Norlin återvänder till BP för spel i Elitettan 2019.

Välkommen tillbaka till BP, Tempa!