Tack för besöken under Sportkontorets turné
Stoppet vid Ängby IP

Tack för besöken under Sportkontorets turné

Share

Tack för besöken under Sportkontorets turné

Åtta stopp på två veckor blev det för Sportkontorets anställda som flyttade ut kontoret till planerna där BP-lagen tränar till vardags. Samtalen och kaffekopparna har avlöst varand ...

Åtta stopp på två veckor blev det för Sportkontorets anställda som flyttade ut kontoret till planerna där BP-lagen tränar till vardags. Samtalen och kaffekopparna har avlöst varandra vid sidlinjen på flera av fotbollsplanerna i Västerort.
– Direktkontakten med föräldrar, ledare och spelare är guld värd i vårt arbete, säger Peter Appelquist, Kommunikationsansvarig BP.

BPs Sportkontor vid Grimsta IP är välbesökt och flera ledare och föräldrar kommer förbi för att lösa frågor om träningstider, laguppdrag och materialhantering. Men Grimsta är inte helt fördelaktigt placerat, för många föräldrar och ledare är det svårt att hinna ut till Grimsta under kontorstid. För att få närmare kontakt med verksamheten testade därför BPs anställda att, under två veckor, åka på turné till de olika planerna i Västerort där BP-lag tränar och spelar.
– Vi har verkligen uppskattat att vara ute och det är glädjande att höra att både föräldrar och ledare är glada att se oss, få ansikten och röster på oss och på så vis får vi en lite tätare klubbkänsla, säger Peter Appelquist.

BP har drygt 200 olika träningsgrupper, plus Knatteskolan, som tränar på planer över hela Västerort. Att nå ut till alla lag på två veckor är en omöjlig uppgift, men faktum är att vi kommit i kontakt med drygt hälften av alla BP-lag, vilket gläder oss mycket. Några lag har vi bara sagt hej till, andra har vi hunnit planera interncuper för Flickor -06 med och andra har vi diskuterat seniorlagens framfart med över en kopp kaffe.
– Nu ska vi utvärdera de här två testveckorna för att se hur vi ska upprepa besöken under våren 2018. Men självklart kommer det här att bli återkommande, kontakten mellan Sportkontoret och lagen är den viktigaste relationen vi har i föreningen.

BP vill tacka alla föräldrar, ledare och spelare som kommit fram och snackat BP. Dessutom vill vi rikta ett stort tack till Volkswagen Bromma som lånade ut en skåpbil under de två veckorna vi var på turné.