Säsongskorten för 2018 är släppta
Foto: Erik Bjernulf

Säsongskorten för 2018 är släppta

Share

Säsongskorten för 2018 är släppta

BP laddar för spel i Allsvenskan och Division Ett 2018 och Grimsta IP kallar på dig. Nu är försäljningen av säsongskort för Allsvenskan, Division Ett och Svenska Cupen öppen. Fra ...

BP laddar för spel i Allsvenskan och Division Ett 2018 och Grimsta IP kallar på dig. Nu är försäljningen av säsongskort för Allsvenskan, Division Ett och Svenska Cupen öppen. Fram till julafton har vi kraftig rabatt på alla säsongskort, så passa på att säkra din plats på Grimsta innan prishöjningen. Extra förmånligt är Sittplats på Sektion K och I på nya huvudläktaren för 1942kr. Säkra ditt Säsongskort redan nu via brommapojkarna.ebiljett.nu.

Alla våra säsongskort säljs via brommapojkarna.ebiljett.se och går både att ha digitalt i mobilen, men om så önskas går det även att få ett fysiskt kort hemskickat i god tid innan säsongsstart. Vill du ha ett fysiskt kort måste du skicka ett epost till oscar.theren@brommapojkarna.se.

Priser fram till och med 23 december kl. 23.59:
Sittplats Sektion J: 2800 kr
Sittplats Sektion I och K: 1942 kr
Sittplats Sektion H, L och B: 1700 kr
Familjesektion G: 1500 kr
Ståplats Sektion A: 1200 kr

Efter den 23 december:
Sittplats Sektion J: 2800 kr
Sittplats Sektion I och K: 2400 kr
Sittplats Sektion H, L och B: 2100 kr
Familjesektion G: 1800 kr
Ståplats Sektion A: 1500 kr

Säsongskort 2018 – kategorier

Sittplats – Nya huvudläktaren
Säsongskortet ger dig sittplats på Grimsta IPs nya huvudläktare, sektionerna H, I, J, K och L. Du väljer din egen plats vid ett datum som kommer att kommuniceras längre fram. Det är först till kvarn som gäller, dvs den som betalar först väljer sin egen plats först. Givet att du påföljande år förlänger ditt årskort, har du kvar rätten till din sedan tidigare år valda plats. De som redan har säsongskort från 2017 har därför förtur till just sina platser. Följande priser gäller:

 • Sektion J (mittensektionen) – 2.800 kr
 • Sektionerna I och K (närmast mittensektionen) – 2.400 kr. Priset för säsongskort på sektionerna I och K är endast 1.942 kr (BPs födelseår) om du köper ditt säsongskort innan julafton.
 • Sektionerna H och L (längst ut) – 2.100 kr. Priset för säsongskort på sektionerna H och L är endast 1700 kr om du köper innan julafton.

Sittplats – Gamla huvudläktaren.
Säsongskortet ger dig sittplats på Grimsta IPs gamla huvudläktare, sektion B. Du väljer din egen plats vid ett datum som kommer att kommuniceras längre fram. Det är först till kvarn som gäller, dvs den som betalar först väljer sin egen plats först. Givet att du påföljande år förlänger ditt årskort, har du kvar rätten till din sedan tidigare år valda plats. De som redan har säsongskort från 2017 har därför förtur till just sina platser. Följande priser gäller:

 • Sektion B (närmast ståplats) – 2.100 kr. Priset för säsongskort på sektion B är endast 1.700 kr om du köper ditt säsongskort innan julafton (300 kr i rabatt).
 • Familjekortet (onumrerat). Säsongskortet ger dig onumrerad sittplats på Grimsta IPs nya huvudläktare i mån av plats (familjesektionen, närmast klubbhuset), sektion H. Men om det blir slutsålt på den nya huvudläktaren i kategorin Säsongskort Sittplats 2018, så kommer de kraftigt subventionerade familjekorten att flyttas över till sektion G (kortsidan vid klubbhuset, träläktare) . Familjekortet får användas för entré vid minst 1 vuxen och 1 barn, eller max 2 vuxna och 3 barn. Följande priser gäller:
  • Sektion H (eller G). 1.800 kr. Priset för säsongskort på sektion H (eller G) är endast 1.500 kr om du köper ditt säsongskort innan julafton (300 kr i rabatt).
 • Ståplats (onumrerat). Säsongskortet ger dig ståplats på Sektion A. Följande priser gäller:
  • Sektion A. 1.500 kr. Priset för säsongskort på Sektion A är endast 1.200 kr om du köper ditt säsongskort innan julafton (300 kr i rabatt).

Det är först till kvarn som gäller till numrerade platser, dvs den plats/platser du väljer i år har du kvar kommande år givet att du då förlänger ditt säsongskort till det årets aktuella pris. De bästa platserna går således först. Återigen, gäller enbart Säsongskort Sittplats 2018, då både familjekortet och ståplatskortet är onumrerade. Observera också, i tillägg till alla hemmamatcher i Allsvenskan och Division Ett, att alla hemmamatcher i Svenska Cupen ingår i priset för alla säsongskort.

BP Alumner erhåller 25% i rabatt på ordinarie säsongskortspriser även 2018
Även 2018 vill vi ge alla ledare och spelare i BP genom åren (BP Alumner) 25% i rabatt på ordinarie priser på alla BPs säsongskort till Grimsta. Möjligheten till rabatt gäller också dagens aktiva ledare och spelare i BP. Tillsammans skapar vi Mötesplats Västerort (Grimsta), med det strategiska målet att bli Sveriges bästa och mest välbesökta fotbollsanläggning. Det börjar med att alla tidigare ledare och spelare som varit i BP genom åren kommer dit, dvs alla BP Alumner.

Notera att detta erbjudande gäller alla ledare och spelare i BP genom åren, dvs i både seniorlagen, men också om du har varit verksam i något av alla våra ungdomslag. Är du tidigare ledare eller spelare på ungdomssidan i BP, anger du vid köp under övrig information vilket BP-lag du var verksam i. Är ni ett sällskap som vill sitta tillsammans så anger du på samma sätt detta vid betalningen, givet att du köper säsongskort till hela sällskapet vid samma tillfälle. En idé är att köpa säsongskort tillsammans som lag eller årskullsvis.

Redan alla ordinarie priser för BPs säsongskort håller en låg nivå, utifrån den nya huvudläktaren med alla sina faciliteter, och vid en jämförelse med de flesta övriga klubbar i Allsvenskan. Med årets rabatt om 25% på ordinarie priser för alla BP Alumner blir erbjudandet svårslaget.

För er BP Alumner som vill nyttja detta erbjudande så behöver ni köpa ert säsongskort via Sportkontoret, det är alltså inte möjligt att köpa kortet i via den ordinarie försäljningen med 25% rabatt. Detta gör ni enklast genom att skicka ett e-post till oscar.theren@brommapojkarna.se där ni anger följande information:

 • Typ av säsongskort
 • För- och efternamn
 • Telefonnummer
 • E-postadress
 • Hemadress

Om du som BP Alumn känner att du kan avstå från rabatten, så betala gärna ordinarie pris om du vill och kan. BP är beroende av alla resurser för än högre kvalitet i hela vår enorma verksamhet. Har du frågor kring säsongskorten och/eller priser, vänligen kontakta BPs Sportkontor. Observera att ovanstående rabatter för BP Alumner endast gäller för 2018.

Aktiva ledare och spelare i BP går in gratis på ståplats som vanligt
Dagens aktiva ledare och spelare i BP har som vanligt möjligheten att se alla BPs hemmamatcher gratis, på ståplats vid Grimsta IPs gamla huvudläktare, mot uppvisande av det aktuella årets medlemskort. Men det är ju något annat med en egen sittplats på den nya huvudläktaren…

Ta med familj, släkt och vänner! Tillsammans skapar vi den trevliga stämningen på BPs hemmaborg Grimsta, Mötesplats Västerort.