Publikinformation BP – Helsingborgs IF 12 september 19.00

Publikinformation BP – Helsingborgs IF 12 september 19.00

Share

Publikinformation BP – Helsingborgs IF 12 september 19.00

BP tar emot Helsingborgs IF i toppstriden av Superettan 2017. Se BP på plats! Här har vi samlat en del information som är bra att ha för dig som besöker Grimsta. Köp biljett i förv ...

BP tar emot Helsingborgs IF i toppstriden av Superettan 2017. Se BP på plats! Här har vi samlat en del information som är bra att ha för dig som besöker Grimsta. Köp biljett i förväg via brommapojkarna.ebiljett.nu.

Biljetter
Biljetter köps lättast och billigast via brommapojkarna.ebiljett.nu. Priset är lägre och du slipper pappersbiljett eftersom du kan ha biljetten i din telefon.

På plats på Grimsta har vi biljettförsäljning i två luckor vid Entré 1.

Swedbank delar ut fribiljetter till alla som har ett betal- eller kreditkort från Swedbank. Utdelningen av biljetter sker i Swedbanks egna tält som finns vid entrén.

Parkering
Parkering vid Grimsta finns för ca 100 bilar. Vill du ha plats för din bil på parkeringen behöver du vara ute i god tid. Vi hänvisar dig som kommer i bil att planera ditt besök, kanske kommer du att behöva parkera nästan en kilometer ifrån Grimsta.

Kollektivtrafik
Tunnelbanans gröna linje stannar vid Vällingby, Johannelund och Hässelby Gård som alla har cirka 900 meter i gångavstånd till Grimsta IP. Buss 115 passerar Gulddragargränd cirka en gång i timmen, kolla SL.se för din reseplanering.

Aktiviteter
Evenemangsytan som vi hade på BP-dagen har vi även i samband med tisdagsmatchen.

Ronald McDonald Barnfond har med sig Ronald McDonald som håller i roliga upptåg båda innan match och i halvtid, då tillsammans med en BP-vän… Passa gärna på att skänka en gåva till Ronald McDonald Barnfond via Swish till nummer 900 70 22 eller via Postgiro 90 07 02-2 eller Bankgiro 900-7022. Läs mer på ronaldmcdonaldhus.se

 

Vi har hoppborgar på plats och Stadium har med sig en liten fotbollsplan där barn är välkomna att spela.

Serveringar
Vi öppnar arenan redan 18.00 för att du som besöker ska hinna förbi våra serveringar. Vi har food trucks på plats tillsammans med våra ordinarie grillar och serveringar.