Publikinformation BP – GIF Sundsvall 21 september 19.00

Publikinformation BP – GIF Sundsvall 21 september 19.00

Share

Publikinformation BP – GIF Sundsvall 21 september 19.00

Dags för nya hemmamatch i Allsvenskan när BP tar emot GIF Sundsvall fredag 21 september 19.00. Vi uppmanar alla besökare till matchen att vara ute i god tid, lämna bilen hemma och ...

Dags för nya hemmamatch i Allsvenskan när BP tar emot GIF Sundsvall fredag 21 september 19.00. Vi uppmanar alla besökare till matchen att vara ute i god tid, lämna bilen hemma och ta med ett gott humör. Vi ses på Grimsta.

Biljetter
Biljetterna bokas enklast via brommapojkarna.ebiljett.nu, som går att nå via appen BP Live samt Allsvenskan Live.

Biljettpriser
Ståplats 170 kr
Sittplats 180-350 kr

BP-spelare och BP-ledare
Som vanligt har alla aktiva BP-spelare och BP-ledare fri entré på seniorlagens hemmamatcher. Fribiljetter bokas i förväg till den här matchen, boka din fribiljett här. 

Ståplats Sektion A
BPs supportrar håller som vanligt till på Sektion A. Ingång via Entré 1.

Gästande supportrar
Som vanligt vill vi skapa en så trevlig inramning som möjligt och en stor del av en allsvensk fotbollsmatch är gästande supportrar.

För gästande supportar har vi ståplats på Sektion F som nås via Entré 1. Se översiktskarta nedan.

Översiktskarta

Ta sig till Grimsta
Bil
Den här dagen kommer det att vara mycket trafik vid Grimsta IP och längs Gulddragargränd. Vi uppmanar så många som möjligt att lämna bilen hemma samt att om bilen måste tas med, att ni är ute i god tid och visar hänsyn mot gående och andra trafikanter.

Tunnelbana
Ta Gröna linjen till Hässelby Gård eller Johannelund och gå cirka 900 meter till Grimsta.

Buss
Flertalet bussar går från Jakobsberg, Kista och andra delar av nordvästra Stockholm och stannar i Vällingby Centrum. Närmaste busshållsplats på dessa linjer är Bergslagsplan, varifrån det är cirka 900 meters gångavstånd. Från Vällingby Centrum, där det finns restauranger, är det drygt en kilometers gångväg till Grimsta IP.