Publikinformation Allsvenskan: Djurgårdens IF – BP 1 april 2023

Publikinformation Allsvenskan: Djurgårdens IF – BP 1 april 2023

Share

Publikinformation Allsvenskan: Djurgårdens IF – BP 1 april 2023

Dags för premiär i Allsvenskan 2023 när vi ställs mot Djurgårdens IF på Tele2 Arena. Vi hoppas att så många som möjligt stöder BP på plats och sjunger med i Bromma Supports sånge ...

Dags för premiär i Allsvenskan 2023 när vi ställs mot Djurgårdens IF på Tele2 Arena. Vi hoppas att så många som möjligt stöder BP på plats och sjunger med i Bromma Supports sånger. Avspark 1 april 17.30 på Tele2 Arena. Här kommer bra information inför matchen.

BP:s sektion
BP:s supportrar hänvisas till sektionerna A134-135 på den norra kortsidan. Vid stort tryck utökas ståplatsen till närliggande sektioner. I skrivande stund har över 100 biljetter bokats till vår ståplats.

BP:s entré
All entré sker via Entré Y på den norra kortsidan, mot Globen.

Biljetter
Biljetter bokas via diffotboll.ebiljett.nu.

Bortakort
Bortakorten har tyvärr inte kommit inför säsongen. Därför kommer utdelning av biljetter ske på matchdagen utanför Entré Y mitt emot Globe Hotel. Vi är på plats från 16.30 och några minuter in i första halvlek. Kom i god tid så du inte missar avspark!

Ta sig till Tele2 Arena
Tele2 Arena har anslutning till både tunnelbana (Gröna linjen till Globen eller Gullmarsplan) samt Tvärbanan. Det går även att gå från tunnelbanestationerna Blåsut och Skärmarbrink. Bussar från söderort stannar vid Gullmarsplan.

Parkering
Under arenan finns ett parkeringsgarage, för att vara säker på din plats där uppmanar vi dig att vara ute i god tid. Det finns även parkeringsmöjligheter i Globens shoppingcenter i nära anslutning till arenan.

Kontaktpersoner BP
Philip Kämpe, Evenemangsansvarig
Axel Onnermark, Säkerhetsansvarig
Peter Liljegren Appelquist, SLO