Peter Kisfaludy lämnar BP

Peter Kisfaludy lämnar BP

Share

Peter Kisfaludy lämnar BP

Efter att ha varit i klubben i ett par decennier i olika roller lämnar nu Peter Kisfaludy BP där han senast haft rollen som Sportchef Herr. Text: Philip KämpeFoto: Örjan Jacobs ...

Efter att ha varit i klubben i ett par decennier i olika roller lämnar nu Peter Kisfaludy BP där han senast haft rollen som Sportchef Herr.

Text: Philip Kämpe
Foto: Örjan Jacobsson

Peter Kisfaludy började i BP som ungdomsspelare när han var sex år gammal och gick därefter över till att bli ungdomstränare i klubben. Genom åren har han tränat många av de BP-spelare som nu är uppe på elitnivå i Sverige och Europa. Under de två senaste säsongerna har Peter varit Sportchef Herr där han legat bakom lagbygget för herrlaget som vann Ettan Norra 2021.

”Kissen” lämnar nu föreningen. Istället kommer Peter kliva in i ett nystartat privat företag som arbetar med att arrangera fotbollscuper, individuell träning, camper och föreläsningar för ungdomar.

– Det känns såklart vemodigt att lämna BP då jag varit i BP i princip hela mitt liv och jag brinner extremt mycket för klubben. Jag önskar BP lycka till i Superettan och det känns skönt att lämna när vi tagit steget upp. Klubben är i ett bra läge för att etablera sig och därefter slås i toppen av Superettan. Jag är kvar här till sista mars nästa år och kommer tillsammans med ”Kitten” jobba för att sätta det starkaste möjliga laget på planen till premiären nästa år. Jag kommer såklart fortsätta följa BP även i framtiden och kommer se på många matcher, säger Peter Kisfaludy.

Peter avslutar sin tjänst hos BP den 31/3.

BP riktar ett enormt tack till Peter för allt han gjort för klubben. Vi önskar honom stort lycka till i framtiden och ser fram emot när han väljs in i BP:s Hall of Fame.