Personaländringar på Sportkontoret

Personaländringar på Sportkontoret

Share

Personaländringar på Sportkontoret

Under det första kvartalet av 2022 har ett antal nya ansikten börjat på Grimsta, samt att ett par långvariga personer lämnat BP:s Sportkontor. Som tidigare presenterat har Pete ...

Under det första kvartalet av 2022 har ett antal nya ansikten börjat på Grimsta, samt att ett par långvariga personer lämnat BP:s Sportkontor.

Som tidigare presenterat har Peter Kleve kommit in som ny Klubbdirektör i föreningen där han ersatt Manuel Lindberg. Jan Åkerlund som var tillförordnad Klubbdirektör övergår nu till sin nya roll som Kommersiell Chef.

Kommunicerat sedan tidigare är även att Verksamhetschef Oscar Uhrström kommer att lämna sitt uppdrag. Ingen ny Verksamhetschef kommer att anställas. Istället har en omstrukturering av organisationen gjorts där Axel Onnermark anställts i den nya rollen som Sportchefskoordinator. Axel kom senast från en roll på IFK Stocksunds kansli och är redan i full gång med sitt arbete på Grimsta.

Två trogna medarbetare på Sportkontoret i Carl Halvarsson och Oscar Theren har också valt att sluta. Carl och Oscar gjorde sin sista dag på Sportkontoret den sista mars. Båda två kommer dock fortsätta arbeta för klubben som konsulter där Carl förblir ansvarig för föreningens hemsida samt den tekniska supporten och Oscar är fortsatt ansvarig för föreningens arrangemang så som hemmamatcher för våra seniorlag samt våra egna ungdomscuper.

Ersätter Carl Halvarsson på Sportkontoret med ansvar för träningstider gör Linus Johansson som anställts i rollen som Verksamhetskoordinator.

Föreningen riktar ett stort tack till alla som valt att lämna föreningen och önskar alla nya varmt välkomna till föreningen.

För att se hela klubbens nuvarande organisation. Klicka här.

Text: Philip Kämpe
Foto: Erik Bjernulf