På väg med Adam Groundstroem

På väg med Adam Groundstroem

Share

På väg med Adam Groundstroem

Avbruten på bussen mitt i Money heist (det finns andra serier också) delar Adam med sig av fotbollsarbetet. Han beskriver en period i karriären som rätt behaglig.  -Jag är ...

Avbruten på bussen mitt i Money heist (det finns andra serier också) delar Adam med sig av fotbollsarbetet. Han beskriver en period i karriären som rätt behaglig. 

-Jag är fortfarande ung , har mycket att lära och är nyfiken på vad min fulla potential är. 

Här i BPs akademi lär jag mig fortfarande väldigt mycket , dels tack vare den erfarenhet som finns på ledarsidan och dels av konkurrensen i truppen.

Hur ser målet ut för dig nu , du har varit ordinarie i BPs P19 verksamhet under ett par år. Lockar inte seniorfotboll?

-Haha , jo självklart har jag en ambition men den behåller jag än så länge för mig själv. Visst finns intresse från en del håll i seniorfotbolls sammanhang , men det är mycket som ska stämma. Inte minst är känslan av egenmakt viktig för mig, att kunna påverka min situation själv.

Skillnad junior senior fotboll?

-Oj , självklart många kanske främst fysiska skillnader. Å andra sidan är vi väl förberedda efter åren med kvalitetsträning från akademin. Vi har ju i den mån det varit genomförbart fått tävla med äldre och i vissa fall seniorer under både match och träning.

Träningsmatch mot Norrköping P19 idag , tankar kring den?

-Ett motstånd som är rätt okänt för mig men det blir spännande att se hur vi står oss mot varann.

Annars känns forman bra fysisk och vi går för vinst.