P19: Kryss mot Örebro SK

I lördags spelade P19 årets sista tävlingsmatch. 1-1 blev slutresultatet och BP reste hem från Örebro med en poäng. BP slutade på åttonde plats i serien.  Första halvlek ...

Första halvlek

I inledningen av matchen var det BP som styrde matchen och hade flera chanser att ta ledningen. Örebro SK däremot hade det svårt att få till något eget spel och försökte därför istället dra ned på tempot.

Efter drygt 20 minuter växte hemmalaget in i matchen och BP hade svårt att få tag i motståndet i pressen. Kanske blev Örebro SK aningen avslappnade för efter slarv i eget straffområde kunde Philip De Fine Licht få tag i bollen, runda några försvarare och rulla in 1-0 till BP.

Återstoden av halvleken blev en transportsträcka in i pausen där båda lagen slarvade och kvalitén saknades.

Andra halvlek

Till skillnad från den första halvleken så kom BP ut direkt svagt och Örebro SK tog till vara på det och kvitterade tidigt.

Därefter återtog BP kontrollen över matchen och hade flera möjligheter att ta ledningen på nytt, men bollen ville inte in.

Utan att ifrågasätta spelarnas motivation till matchen så kändes det som att båda lagen var ganska tillfreds med resultatet och det kom ingen forcering från något håll. Kanske kan det bero på att inget av lagen hade något att spela för.

1-1 blev slutresultatet och BP landar därmed på plats åtta i tabellen. Den tabellplaceringen är inget som spelare eller ledare är särskilt nöjda med.