P19: Inför IFK Norrköping – BP

P19: Inför IFK Norrköping – BP

Share

P19: Inför IFK Norrköping – BP

Precis som för herrarna väntar en resa till Östergötland och Platinumcars Arena. IFK Norrköping ligger inför matchen på en tredjeplats, tre poäng före BP. Avspark är fredag 2 juni ...

Precis som för herrarna väntar en resa till Östergötland och Platinumcars Arena. IFK Norrköping ligger inför matchen på en tredjeplats, tre poäng före BP. Avspark är fredag 2 juni kl. 19.30. 

Läget i BP

BP inledde säsongen starkt men befinner sig nu i en formdipp. De två senaste matcherna har båda slutat med förlust och BP har vunnit en av de fem senaste matcherna. Laget har haft svårt att luckra upp lågt stående försvar och har blivit straffade efter kontringar från motståndarna. 

Trots den skrala poängskörden den senaste tiden är självförtroendet fortsatt högt. Både spelare och ledare vet att segrar kommer komma ifall de fortsätter att jobba hårt. 

Om IFK Norrköping

Om BP haft en tuffare period inför morgondagens match så är läget motsatt för “Peking”. IFK Norrköping har inte förlorat någon av de fem senaste matcherna (tre segrar och två kryss). 

BP som inte lyckats göra mål den senaste tiden möter nu den starkaste defensiven i serien. Motståndet har på de inledande nio matcherna släppt in nio mål och BP behöver ha ett högt bolltempo för att skapa målchanser. 

Avspark fredag 2 juni kl. 19.30.