P19: inför hemmamatch mot Djursholm.

P19: inför hemmamatch mot Djursholm.

Share

P19: inför hemmamatch mot Djursholm.

P19 ställs på söndag mot Djursholm och beställningen är poäng. Felix Bennarp med bindeln ger en fingervisning om vad han och laget har för ambitioner. -Träningsveckan som gått ...

P19 ställs på söndag mot Djursholm och beställningen är poäng. Felix Bennarp med bindeln ger en fingervisning om vad han och laget har för ambitioner.

-Träningsveckan som gått , känsla i lag och form?

Det känns som laget har höjs på senaste tiden. Vi har byggt upp ett självförtroende som visat sig vara svårt att rubba. Jag tycker vi har bibehållet denna känsla in till machen, så utifrån den aspekten borde formen vara på topp.

-Mixen av olika åldersgrupper i P19 , lite av BPs dna , vad gör det med er som spelare?

Det är såklart väldigt utvecklande att spela med spelare som hela tiden ligger lite före i utvecklingen. Detta resulterar i att vi kan ha en bred trupp med spelare från alla olika åldrar eftersom de blir tvungna att anpassa sig efter vår nivå. Dessutom så får man träna på att ta fram andra egenskaper om man inte är lika utvecklad fysiskt , teknik eller spelförståelse till exempel.

-Matchen mot Djursholm i helgen , hur välter vi dem och tar de nödvändiga poängen för att säkra platsen till slutspelsserien?

Vi måste fortsätta göra det vi är bra på och att alla gör det som vi bestämt på matchplanen. Individuellt tror jag inte det är nåt snack om saken att vi står oss riktigt starka, därför blir det viktigt att vi lyckas få ihop det som ett lag. Kämpar vi som ett lag och fortsätter spela med vårt självförtroende, så borde vi säkra ännu 3 poäng hemma på Grimsta.

P19 allsvenskan norra

BP – Djursholm 

Söndag 9 juni 13:00

Grimsta IP