P19: inför derby mot Bajen.

P19: inför derby mot Bajen.

Share

P19: inför derby mot Bajen.

P19 möter Hammarby på lördag och är revanschsugna efter en tung 0-1 förlust mot Vasalund förra helgen. BP skapade få riktigt vassa målchanser senast och behöver gå lite rakare mot ...

P19 möter Hammarby på lördag och är revanschsugna efter en tung 0-1 förlust mot Vasalund förra helgen. BP skapade få riktigt vassa målchanser senast och behöver gå lite rakare mot mål för att kunna hota med sina duktiga spetsspelare.

Hammarby kommer också från en målsnål senaste match men då som vinnare. 1-0 mot Täby en bit in i andra halvlek räckte till seger och gör att man parkerar några placeringar över BP i en tät tabell.

Roger Palmgren akademichef pojk om läget och laget.

Insatsen i 0-1 förlusten mot Vasalund förra helgen var både hög och låg , vad tar vi med oss därifrån?

Vasalund är sedan många år ett lika hårt och svårt motstånd som något av de andra derbymatcherna. Har själv faktiskt vunnit U16 allsvenskan med dem för ca 20 år sedan och vet hur hårt dem jobbar. I vår prestation senast måste jag tyvärr denna gång medge att några av våra spelare inte alls gick att känna igen. Alltså ingen bra prestation individuellt på flera spelare.

En ruggigt jämn vårserie och spelet om de sju platserna till höstens slutspelsserie ser det ut att bli. Svåra matcher allihop, hur välter vi Hammarby t.ex i helgen? 

Vi har jobbat hårt hela veckan och bara fokuserat på denna kommande fight mot Bajen som nog är ett av seriens bästa lag. Bara hårt jobb gäller nu om vi ska ha med oss en seger.

P19 allsvenskan 

BP – Hammarby

Lördag 18 maj 13:00

Grimsta IP