P19: Inför BP – Örebro SK

Share

P19: Inför BP – Örebro SK

Ikväll kl.17.30 gästas BP av Örebro SK hemma på Grimsta IP. För hemmalaget gäller det nu att studsa tillbaka efter en svagare period.  Läget i BP Trots att BP styrt fle ...

Ikväll kl.17.30 gästas BP av Örebro SK hemma på Grimsta IP. För hemmalaget gäller det nu att studsa tillbaka efter en svagare period. 

Läget i BP

Trots att BP styrt flertalet av matcherna den senaste tiden har laget haft svårt att skapa några farliga målchanser. Mot Örebro SK ikväll blir det nog så att BP kommer att tillåtas äga boll på nytt, men då behöver spelarna öka bolltempot och vara mer direkta i sitt spel för att på allvar hota motståndet. 

BP har alltid som målsättning att befinna sig högt upp i tabellen och behöver därför börja vinna matcher för att inte bli för avhängda redan nu.

Om Örebro SK

Kvällens motståndare kommer från fyra raka förluster och har precis som BP det tungt för tillfället. Örebro SK ligger på en elfteplats i tabellen med åtta poäng.

Trots den något skrala poängskörden så har Örebro SK inte lämnat en enda match mållösa på hela säsongen och BP behöver därför se upp med deras omställningar. 

Avspark kl.17.30 på Grimsta IP.