P19: Inför BP – Helsingborgs IF

P19: Inför BP – Helsingborgs IF

Share

P19: Inför BP – Helsingborgs IF

Efter två raka 3-0-förluster ska BP idag gästas av Helsingborgs IF på Ängby IP då det vankas Stockholmsderby för herrarna på Grimsta IP. Avspark kl. 13.00. Läget i BP Den se ...

Efter två raka 3-0-förluster ska BP idag gästas av Helsingborgs IF på Ängby IP då det vankas Stockholmsderby för herrarna på Grimsta IP. Avspark kl. 13.00.

Läget i BP

Den senaste perioden har lämnat en del att önska för P19 som inte gjort något mål de senaste två matcherna och släppt in sex. Senast mot Östers IF speglade inte resultatet matchbilden särskilt mycket, men motståndet var effektivt samtidigt som BP var motsatsen. 

Med tre matcher kvar att spela har BP 17 poäng upp till serieledning och 14 poäng till osäker mark. Alltså har laget inget att spela för mer än sin egna utveckling och heder.

Om Helsingborgs IF

Det rödblåa laget från Skåne befinner sig två placeringar före BP med fem fler inspelade poäng. Precis som för BP har formen svikit och Helsingborgs IF har förlorat tre av de fyra senaste matcherna, den senaste med 5-2 mot Djurgårdens IF. 

När lagen möttes i Skåne vann Helsingborgs IF med 3-1. Så BP har revansch att utkräva. 
Avspark kl. 13.00 den 28:e oktober. Matchen sänds här: https://fotbollplay.se/ifbrommapojkarna